Niloko Yamanikomm benim de bebeğimin öyleydi tükürüğünü yutmayı bilmiyo şu an ondan öyle oluyor diye okudum internette 4 aylık şu an yok :)
Annepandaa Yamanikomm bugün dr kontrolümüz vardı. 2 ay 3 hftalık kızım. Bu dönem en gözde bölgemiz ağzımız dedi. Eli sürekli ağızda olabilir salyası akabilir her şeyi ağzına sokabilir hazırlıklı olun dedi. 😁🤗
Ozgurbebek Yamanikomm benim oglum oyleydi 3 aylikken dis cikarmaya basladi önlük dayanmiyordu salyasina. 11 ayliken 12 tane disi vardi 😂
Tazeanne3434 Yamanikomm offf bizde aynı durumdayız 3 ay 1 günlük olduk el sürekli ağızda kıyafet değiştirmekten yoruldum ebe normal dedi merak edip sordum bu aylarda olurmus
2205 Yamanikomm o kadarken başladı salyası 25 aylık hala devam. Dr sorun görmedi bazı çocukların tükürük bezi fazla çalışır dedi
Bebek-annesi Yamanikomm rica ederim tam boynunu altına giren yakalıklardan alın rahat edersiniz e bebektekiler güzel üstüne geçirmiyor birde çenesi zamanla kızarmaya başlayacak hep ıslak olduğu için nemlendirici krem sürün arada önlem olur.