VildanC Tarifi çok zor bir atakmışşşşş. Uyku falan sıfırlandı dün gece 12 de uyuyan bebek 4 e kadar zibilyon kere uyandı 4 den sonra hiç uyumadı 1 haftadır canım çıktı zaten tayinciyiz ev topla bebekle ilgilen herşeye yetiş çok bitkinim şuan bile bebek sallıyorum uyumuyor uymuyor çok mızmız😭 ne zaman biter bu atak gücüm kalmadı artık 😢 İsyan etmiyorum haşa yeter ki iyi olsun ama dün ayağımı burktum şişti canım yanıyor ve buna rağmen sürekli ayakta sallıyorum… Allah yardımcımız olsun 😞
Kuzeyufuk VildanC bizde 4.ay atağındayız o kadar zorlu geçiyor Kİ anlatamam . Çok fazla mızmız aşırı derecede herseye ağlıyor emerken bi anda çığlık atmaya başlıyor. Gecede o kadar çok uyanıyor Kİ her uyandığında saatlerce emip çığlık atarak bırakıyor gözlerimin altı mosmor artık yorgunluktan zombi oldu
Alpha- biregesevdasi 35 gün mü😰oğlum tam 4 aylık ve 1 haftadan beri gece gündüz uyumuyor iştahı da yok.4. Ay atağını araştırmaya elim gitmiyordu korkudan🥺bunu öğrenmek benim için çok acı oldu koskoca 35 gün 😩
Deryaasya VildanC benim tam 4 aylık oldu. Biz de 4. Atak dönemindeyiz bende de maalesef meme reddi oldu sadece uykuluyken emzireniliyorum. Keşke başka birşey olsaydı da meme reddi yaşamasaydım. Emzirme danışmanından destek alıcam meme reddi çok zor kalıcı olmasındam korkuyorum bi de
Lay Aynı durumdayız gece 12de uyandı 2.30a kadar uyumadı sonra sabah 5te güne başladı. Nasıl bu kadar uykusuz dayanbiliyor anlamıyorum. Gündüzleri uyutmak ayrı bir sıkıntı 1 saat uyutmaya uğraşıyorum yarım saat uyuyor, sonra uyanıyor.
VildanC Deryaasya Ben doğduğundan beri mama meme gidiyorum bende de meme reddi var çok nadir 10 15 dakika emip ağlıyor hemen gece uykulu halde güzel emiyor sadece😕
2ogul-annesi VildanC emin mısın atak olduğundan bi doktora götürün bi duş aldırın hamakta ya da evde yapılan salıncalardan yapın ayak ilerde daha zor olacak
VildanC 2ogul-annesi Normalde elektrikli ana kucağı vardı bozuldu mecbur ayakta sallıyorum hamak tarzı yatak buldum onu alıcam kesinlikle ayakta çok zor uyku saati aksamasın diye bütün gün sallıyorum. Atak olduğuna eminim normalde geceleri 1 kere uyanır ama artık uyumuyor bile
2ogul-annesi VildanC bizdede herşey vardı ama hiç biri hamak tadı vermiyo ☺ sallama aparatı bile var besiklere takilan🤭
Kuzeyufuk VildanC size tavsiyem stres yapmayın uyku saatlerini boşverin kendi ne zaman isterse uyusun
Dogabebekkk VildanC loş veya karanlık odada tutun mayıştırıcı bir banyo+ yağlı masaj her gün gece ben öyle çözüm buluyordum bir de ağlasa da sürekli yatakta tutun sakinleştirmek için sadece kucağa alın vs geri bırakın dedi doktor ninni de açıyordum dinlemeyi seviyordu çok şükür 5. Ayda geçmişti bizim
Bebek-annesi VildanC bugün 5 aylık oldu hala bitmedi seni o kadar iyi anlıyorum ki çok zor çok uyku gerilemesi bu yaşadıkları bir de dönmeyi öğreniyor gece sürekli dönmeye kalkmaya çalışıyor uyanıp parmaklarını emiyor 🤷♀️ 35 gün sürüyor ama bizimki daha uzun oldu sanki. Beyaz gürültü süpürge sesi nebe suresi kolik bebek müziği bunları dinletin uykuya direndiğinde