Glgbtl Merhaba .. geçen haftaya kadar bebeğim memeyi çok güzel tutuyordu . 1 haftadır meme ucunu tutuyor ve canım çok yanıyor.memeyi ilk verdiğimde ağzını açmaya çalışıyorum tam açmıyor ucunu tutuyor😔eskisi gibi isteklide değil yüzünü buruştuyor bazen 😥
Sevgi-Aslan Glgbtl çenesini aşağı indir ağzını açınca iyice it memeyi ağzına ben öyle yyapıyorum. 52 gün oldu memelerim daha yeni yeni iyileşiyor arada çok emince tahriş oluyor hassasiyet hala var
Glgbtl Sevgi-Aslan dişlerimi sıkmaktan başıma ağrı giriyor . Bide öyle yapıyım ozaman teşekkür ederim 🌸
Sevgi-Aslan Glgbtl Ahh o meme acısı ne zor doğum acısını unutturuyor insana ben de çok çektim kanaya kanaya emdi çocuk
Eliffff123 Glgbtl merhaba sorununu çözebildiniz mi.acaba benimde bebeğim 58 günlük üç gündür sadece meme ucunu emiyor ne yapsam düzeltemedim cok canım yanıyor haliyle siz halledebildiniz mi
Glgbtl Eliffff123 hayır düzeltemiyorum.. emmenin sonlarına doğru tamamını alıyor ağzına .. çenesini ittiriyorum vs.. sonra tekrar ucuna geliyor dudakları..
Eliffff123 Glgbtl aynı benimkide bugün düzeliyor diye sevindim ama nafile yine aynı cebellesiyoruz resmen 😞
Budus35 Eliffff123 düzeldi mi acaba durumunuz benimki de meme ucunu alıyo sadece 😥 18 günlük bebeğim zar zor tamamını veriyorum hemen geri çekiyo kendini 😕 meme ucundan da süt geliyomudur acaba emdiklerinde
Eliffff123 Budus35 benim düzelmedi maalesef tamamını veriyorum ağzına kahverengi bölgeyle ama dis etleriyle emiyor ve bir süre sonra sadece ucunu emmeye başlıyor göğsü bosaltamayinca da göğüste şişlik yapıyor mastit yapıyor aman dikkat edin oda ayrı bir sıkıntı
Eliffff123 Budus35 benimde ilk başlarda öyleydi zor alıyordu ağzını acmiyordu düzene girmişti iki haftadır tekrar bozdu inşallah düzelir sizinki en kısa zamanda insan emzirmekten soğuyor resmen