B007 Kızlar bebeğim ciddi problem çekiyo hala, bu gaz sorunu neden geçmedi, artık gaz yapıyo diye yemek aş yiyemez oldum, bizim gibi olanlar var mı olup sonra düzelen filan nolur bana bi fikir verin yardımcı olun
Kizim07 B007 bizdede durum ayni herkesin gecti 5ay 20gunluguz hala sutum bogazindan gecsin gaz cocuk ikinmaktan bitti artik kakasini yapiyo yine gaz. Sabir diyolar birde surekli kucakta ayakta gezmek istiyor hep
Pelins B007 6 ay 2 günlüğüz gaz gaz gaz gaz bitmiyo birmiyo aşırı var sürekli irkilip duruyo uykusu yok doğduğundan beri sabır kalmadı artık valla
Oykuzey B007 Neler denediniz bilmiyorum ama kendi yediğiniz yemeklere bolca kimyon ekleyebilirsin ciddi anlamda faydası olur. Birde rezene içebilirsiniz, 6 ayı doldurduysa bebeğinize de içirebilirsiniz.
B007 Kizim07 ben de çareler arıyorum her şeyi denedim yok acaba diyorum başka bi sorunu mu var alerji testi filan yaptırdın mı hiç canım acaba çocuklarımızın alerjisi mi var üste filan
B007 Pelins bizde de hiç uyku yok aslında bebeğim uyumak istiyo ama bu gaz mahvetti artık:( hiç alerji testi yaptırdınız mı canım acaba bu çocukların alerjisi mi var da böyleler
B007 Oykuzey yapıyorum inanın gaz yapan hiç bi şeyi yemiyorum bile vitaminsiz kaldım daha bi kaşık kurufasulye yemedim bu zamana kadar gaz için kullanılan bitkisel damlalarda işe yaramıyo:(
Zeynar Biz de 5 ay 21 gunluguz sanki cocuga her gun kuru fasulye yediriyoruz.😊Bizimki bir de sadece mamayla besleniyor.Su icse gaz yapiyor.Ek gidaya gecemiyorum korkumdan. Az bir sey tattirsam gaz yapti gece.Yatmadan milupanin gece cayindan veriyorum melisa papatya vs.var o azcik rahatlatiyor.Bir de bir tanidik meryemhort diye bir ot verdi Elazig civarinda yetisiyormus cok az da ondan veriyorum cok demlenirse aci oluyor dikkat etmek lazim.Tabi beraber vermemeye dikkat ediyorum agir gelmesin diye.Artik umudum yok yasina kadar boyle gazli olacak herhalde🙄
B007 Zeynar bu çayları ben de deniyim canım aynı şekildeyiz🤦🏼♀️ ya diyorum artık ben uyumasam da olur şu çocuk ıyusuun yan ve alt komşu acıyo artık bana onlarda uyuyamıyolar öyle bi ağlıyo anlatamam
Kizim07 B007 bende onu dusunuyodum acaba bu cocugun biseyimi var diye doktor her defasında biseyi yok gazli kolik felan diyor geciyor
Pelins B007 kakası mukuslu diye alerji dediler özel raporlu mana verdi doktorum ama mamayı yediremedim bide ek gıdaya geçtiğinden beri kakası katı oldu yani mukuslu yapmıyo artık
Elifasel01 B007 tane kimyon ve kuru nane kaynatın hem siz için hemde 3-4 çay kaşığı bebişinize içirin iyi gelir inşaAllah 🙏 bize iyi geliyor 🤣🤣
B007 Pelins bizim de kakası mukuslu ben alerji testi filan yaptırdım çıkmadı alerjisi tam doğru sonuç vermiyomuş gerçi, başka belirtiler var mı alerjiye yönelik deride döküntü hırıltı filan yok sadece kaka öı mukuslu ve direk alerjisi var diyip mama mo verdi, bazı bebeklerde bu mukus olabiliyomuş sadece alerjiye bağlı değilmiş yani bi de ek gıda da düzeldiyse belki alerjiyle ilgisi yoktur sizin durumun. Ben de alerji mi diyorum doktor bana demişti çocuk kaç aylık oldu gaz mı olur bu çocukta alerjisi vardır filan diye bi ara bilmiyorum 🤦🏼♀️
B007 Elifasel01 teşekkür ederim canımm deniycemm mutlaka herhangi bitkisel bi damla kullanıyo musun bunun yanında
Pelins B007 hırıltı var aşırı kusma var onada reflü dediler anlamadım valla umarım gazdır alerji den kaynaklı olması kötü olur
incim55 B007 süt yoğurt ve eti bıraktım ben gazı rahatladı ama kakası hala mukuslu 5 aylık onları yediğimde hala zortluyor bi deneyin bakliyat yiyin ama onları yemeyin bende kalsiyumsuzluktan korkuyorym
B007 incim55 takviye mutlaka almanız lazım mutlaka :( alerjisi mi varmış prki canım doktor önerisiyle mi bıraktın
Ewrem B007 yok doktor gazlanmasin die sut we baklagillerde uzak tuttu sekiz aylikken sut ictim sukur bsy olmadi kolikti zaten gece gazi tuttunmu yine uyanio sukur ilac biraz fayda etti
incim55 B007 yaşadığım şehirde yok maalesef evet takviye almam lazım ama o koruyucuları bebeğe geçerse diye korkuyorum birde sütümü azaltırsa diye kadın doğumcu kemik erimesi in kalsiyum tablet verdi ama ne kadar güvenilir bilmiyorum
Elifasel01 B007 çok şükür canım hiç sıkıntı yaşamadık hatta kan ilacı kullanmaya başlayınca kabız falan olur diye düşündüm ama olmadı
B007 Ewrem çok teşekkür ederim canım ben bu ilacı bi doktoruma soruyum olmadı bizde kullanalım beter haldeyiz maflor kullanıyorum şuan probiyotik kaka da mukuslu belki düzelir diye 5 gün oldu kullanalı bi fayda görmedim 🤦🏼♀️