Msirac 2 aylıkken kullanılabilecek konforlu ve bebeklerinde sevdiği kanguru tavsiyeniz var mı hangi marka almalıyım sizce hem uygun hemde kullanışlı olmalı hanımlar tecrübe ettiğiniz kangurulardan tavsiye eder miisniz
Birtosbagannesi_35 Msirac canım ben solomom baby 360 kullandım yenidopan aparatı ile birlşkte yolluyorlar çok rahat büyüdükçe dışa dönük kullandım çokta memnunum
fitmommy Msirac mamadus her yöne ve solomom her yöne ikisi de çok kullanışlı ilk başta bunlardan birini almadığıma pişman oldum
Msirac Tortilla solomombaby ’nın her yöne ergonomi kangurusunu buldum bir tane canım 3 buçuk kilodan itibaren kullanılabilir diyo o olur mu ki Tortilla ](src) Tortilla
Birtosbagannesi_35 Msirac hatırlamıyorum canım vallaha ya ama o 280 falandı sanırım yanlış olmasın genede
Msirac Birtosbagannesi_35 solomom in ergonomik olan var 179 a o nasıl sizce 3 buçuk kilodan itibaren kullanılabilir diyo
Tortilla Msirac bır arastır canm yenıdogan aparatı 3 aya kadar kullanılması gerkeıyırdu belkı yanlıs hatırlıyordmdır ona gore alırsn
Birtosbagannesi_35 Msirac bence alacaksan her yöne al canım büyüdükçe anneye dönük sıkılıyorlar etrafa bakmak istiyorlar