Karakiz Ebrutoprk rezene cayi kimyon cayi bulgur cirbasi dereotu tahin helvasi sutlac marul yesillikler maydanoz haric ve ziyadedenin sut cayi cnm sut artiriyo
Candy_liz Ebrutoprk sağmak kesinlikle süt arttıyor, emzirmelerden 20dk sonra 15dk sağım yapsanız fayda görürsünüz diye düşünüyorum..
Mertsmom Ebrutoprk kuru incir de işe yarar ama ben sadece incir sevmiyorum,incir uyutması yapıyorum her gün bir kase yiyorum🌷
msdenizkky Ebrutoprk milk tea aldım aktardan cok arttırdıgını düşünüyorum. Birde her gün kayısı marmelatını sıvak suyla sulandırıp içiyorum
Kuzumveben Ebrutoprk boool suuuuu ben 3 litre iciyorum,kivircik,dereotu,komposto,pekmez tahin,helva,kuru incir,helva,hurma
Candy_liz Ebrutoprk bu arada herkes rezene öneriyor diye ben de denemiştim bir işe yaramamıştı ama rezene bebeklerin karaciğerinde birikim yapıp hasar veriyormuş.. Tabi size kalmış kullanıp kullanmamak..
gozdearas Ebrutoprk yeşil salata ve rokanın etkisini gördüm tavsiye ederim bir de galaktago damla aldım onun da etkisi olduğunu düşünüyorum
Dogam41018 Ebrutoprk bol su sık sık emzirmek dinlenmek sütün bol olması için bunlar gerekli. Beslenme konusunda boş boş besinler yemektense dengeli beslenmek protein calsiyum ağırlıklı sütün kalitesini artıtr. Öyle çaylar otlar damlalar kompostolar maalesef yalan.