zlm29 Kizim 8 aylik yaklasik 4 5 gundur bana asiri bagimli bensiz uyumuyo bensiz sakinlesmiyor bensiz hic bisey yapmiyor ve surekli pesimde ben onunla oyun oynarken bile aurekli bana dokunmak istiyor sebebi ne olabilir annelerim..
CigdeminMevasi zlm29 bnm kızımda 8 aylıktan 9 aylığa kadar bu şekldeydi sürekli kucak istedi uyurken uyanıp bna dokunurdu yanında yoksam yada bna dokunamazsa ağlardı diştwn oldu sanırım bizm
KardelenYB zlm29 benim kızımda böyle gecıcı bir durum sabır gerekiyor , bu arada gün ıcınde bir kaç saatlıgıne başkasına bırak dedi bir arkadaşım alışsın diye sımdı onu deneyeceğim sizde deneyim guvendıgınız bir anne var ise
zlm29 CigdeminMevasi Bizimde hala disimiz cikmadi ve tam da bahsettiginiz surelerdeyiz dis de olabilir. saolun 🙏
FirdevsNeva Uyku gerilemesi veya kaybetme korkusu kaynaklı görünüyor.Ama geçici bir süreç bu 6.8 hafta içinde kaybolur sabırlı olun
zlm29 FirdevsNeva uykusu iyi saatleri sasmiyo. ama bazen okadar cok beni istiyoki gttigimiz yerlerde de benden ayrilmiyo gecici bi durum okudugum kadariyla ama yasayan tecrubeli annelerle konusmak daha iyi tabi..