Furug Haberin icerigini buraya birakiyorum. Hala tam inanamamakla birlikte hep bir ihtimalide birakiyorum cunku gercekten bir annenin yavrusuna bunlari yasatabilecegine hala inanamiyorum..ne yalan soyleyeyim babanne ihtimali kafami kurcalamisti az önce karsima cikan haber bu sekilde.siz ne dusunuyorsunuz? https://www.google.com.tr/amp/s/m.haberturk.com/yazarlar/sevilay-yilman-2383/3119976-elmali-davasindaki-yanlis-bilinen-tum-gercekler-amp
Minik1panda Furug ay bende çok şüpheciyim bu durumdan ya tacize ve tecavüze uğrayan bi çocuk bu kadar rahat konuşabilir mi bilmiyorum kaldıki kızı nasıl satsınlar hadi sattılar hangi erkek ister o küçük kızı hadi bi pedofili ile bişeyler oldu 7 yaşındaki bi cocuk nasıl kalkar bi ilişkinin altından ki kızlık zarından da belli olur zaten ilişki ay bilmiyorum aklım dolu dolu yazamıyorum bişeyler umarım hepsi cocuklar bi oyunudurda bunlar yaşanmamış olmuş olsun
Bulutbey Furug ben kendi kızını satan anne gördüğüm için “yok artık o kadar da olmaz”diyemiyorum. İnanın o kadarı da oluyor maalesef. Belki bizzat bu eylemi yapmamış olabilir ama çocukların bu hale gelmesinde çok büyük hataları var anne baba olarak.
ikiprensannesi_gul Furug hepsini okudum ve yine bi kere daha ciğerim yandı o çocukların nerde yüzü gülmüş ki zaten bilmiyorum kafalar karışık ama bence bu kadarda yalan söyleyemezler daha doğrusu uzman kişiler almış ifadelerini bi şekilde anlattırırlardı babaannelerinin bi tuzak kurduğunu
Furug Minik1panda babanne bastan beri kafami kurcaladi sonunda da elinden alindi zaten 🙄 koruma altindalar..gonul oyle olsun istiyor tabii
Minik1panda Furug benimde gerçekten sanki herşey anne babaya yapılan bi.oyun gibi intikam filanda olabilir kız cocuğunun resimleri var gayet mutlu anne ve üvey babasıyla gezmelerde yemelerde içmelerdeler 🤔
zeynepalp Bununla alakalı bir post da ben açmıştım. Kafamda çok fazla soru işareti vardi. Ses kaydının ve mektubun bu olayla ilgisi olmadığı zaten açıkça ortadaydı. Çizilen resme de hep bir şüpheyle yaklaştim. Bilemiyorum bunu açıkça dile getiremedim linç yemekten korktum fakat en başından beri bu anne ve üvey babanın suratlarinda kötü insan ifadesi görmedim. Hani illa ki bi insanın kötülüğü yüzüne de yansır buna çok inanırım. Bir annenin bu kadar da iğrenç olabilecegine zaten hiç inanmak istememiştim. Teşekkür ederim paylaşım için.
Furug zeynepalp bende tesekkur ederim ayni sekilde suphelerimi dile getiremedim ben de..ozellikle mektup inandirici gelmedi bana acik acik yazilmasi falan 🙄
zeynepalp Her duyduğuna ve sosyal medyada yapılan algı operasyonlarina inanmayan, araştıran insanların olduğunu görmek mutluluk verici.
Furug zeynepalp ama bunu soylemekten cekinen kac kisiyiz 😶 bilemiyorum simdi de bu habere toplumun gazini aliyorlar acaba diye de bakiyorum her seyde bir ihtimal ararim
ikiprensannesi_gul Furug bide baba olcak şeref yoksunu bu gün kanal d de sabah programına katıldı artis artis iyi bir baba gibi konuşmuyo mu kimi kandırmaya çalışıyosa
attbianne Furug aklıma 12 yaşındaki çocuğa tecavüz eden kişinin kendini benimle rızam dışında ilişkiye girdi diye savunması geldi yani 12 yaşındaki kız koca adama tecavüz etmiş burdada suçu 8 yaşındaki oglana yikmislar şaşırtmadı ne olursa olsun iki çocuğun bu hale gelmesinde hepsi suçlu hepsi hapis yatmalı
Aybersa Furug 😟 inşallah yalandır,o kadar çok isterim ki, anlatılanlar bayağı birbiri ile uyumlu , ama böyle bir kötülüğü kim neden yapar, bu iftiralar çok fazla, çok dehşet verici ,ne diyeceğimi bilemiyorum,kaç gün uyuyamadım bu haberden dolayı
GoGirl Nilara ne icin geri alicam annenin soyledigini bir gazetecide dile getirdi diye mi senin gibi babaanne teroru oldugunu dusundu diye mi ? Olay tum gercekligiyle ortaya cikip yargida karara baglandiginda konunun icindeki psikolog ucim avukatlardan bilgi geldiginde konu aciga cikar senin gazetecinin annenin fikriyle kaynana terörü olmuyor ki olayi anlatan anne de olunca.
Misirekmegii Furug çocuğun ifadesi resimleri esastır benim için Sabah röportajını izledim insan perişan olur kahrolur yuzune yansir ama okadar rahat şekilde anlatıyor ki sanki bakkaldan ekmek çalınmış Birde çelişkili konuştu hiç bir istismar yok diyor babannene oldu diyor Leş kargaları
Furug Misirekmegii roprtajlarda da cocuklar cok rahat ve heyecanlilar can atiyorlar anlatmak icinn benim icin suphe uyandiran apacik yazilan mektup oldu..bilhassa acik secik yazdirilmis sanki..hep ama o resimler nasil cizilir diyordum onuda haberde yazmislar.
Beyziikoo Furug Ne olursa olsun olan o iki yavruya oldu. Allah’ım bundan sonra akıl fikir verip yollarını hayra çıkarsın inşallah 😔😔😔
Furug F-Betul herkes suclu.o yavrulari basibos biraktiklari icin iyi bir anne baba olamadiklari icin ayrilmayi bile beceremeyip cocuklari arada harcadiklari icin.blablablaa….