Mmkk 10 gün önce sezeryen oldum kanamam bir pedi bile doldurmadı 3cü günü tamamen kesildi bayağı göbek kaldı normalmidir ilk doğumum bu göbek böyle mi kalacak
JackDaniels Mmkk iniyor zamanla. Tabi ileride sporla desteklemeniz lazım gevşeyen kasları sıkılaştırmak için🙏🏻
elifiii Mmkk henüz cok erken , hormonlar ve organlar eski yerlerine dönecek, kaslarınız eski hallerine geri dönecek, 3. aydan sonra da core egzersizleri ile toparlarsınız, rahat hissettiginizde korse de takabilirsiniz.
Cigdemce Mmkk hastaneden çıktım eve geldikten sonra hiç kanamam olmadi. 23 gün oldu ben tertemizim eve geldiğimden beri. 13 kilo verdim 22 günde.
Melis84 elifiii 3. Ay core egzersiz için erken değil mi benim de 3 ay olacak ama doktora sordum 6. Aydan önce olmaz dedi 😔
elifiii Melis84 hafif hafif baslanabilir, mekik vs. cekmek yerine plank durmak bile işe yarayabilir ama dediğiniz gibi bünyeden bünyeye fark edebilir ve iyileşme. Aman sağlık olsun da 3 ay sonra baslarsınız dert etmeyin sadece kasları cok boşlamamak lazım ben maaleswf kendime cok vakit ayıramadım ve göbegim cok kötü durumda üstelik en basit harekette bile iceriden cok canım yanıyor ki acı agrı eşiğim cok yüksek olmasına rağmen.
Hayris Mmkk en azından 40. Çıkması lazım ya hoş sezeryan göbeği pekte gitmiyor ama dogumdan sonraki gibid kalmıyo korkma