Narin9 Kızlar çocuğuna koyun sütü yoğurdu veren varmı. Doktorlar tavsiye ediyor mu? İnek sütünün yoğurdu mu daha iyi
ikiprens_annesiii Narin9 Canım koyun sütü yoğurdu çok ağır olmuyor mu kokusu filan bebeğin yoğurttan tiksinmesin. Ben 24 yaşındayım 1 kaşık yiyemiyorum midem bulanıyor Allah affetsin ama ne bileyim
ilosasell Narin9 5.5 ayından beri koyun yoğurdu veriyorum ☺️ Doktorum anne sütü aldığı için ne yoğurdu olduğu önemli değil hepsinden verebilirsin damak tadı gelişsin dedi arada keçi veriyorum denk gelirse diğer gbi hep koyun 🙈
Narin9 Minikuzu öyle mi? Bende burda deneyimli anneler oluyo diye sorayım dedim. Doktora danışan da bilmiyorum iyi mi olur. alerjik yanı var mı yapar mı?
Narin9 ikiprens_annesiii kuzum ben hiç yemedim. Teyzemin koyunları var sana vereyim dedi. Faydalı diye biliyorum o yüzden sorayım dedim. Bnde bilmiyorum inan hiç tadını
Gulenes ikiprens_annesiii sen demekki güzel yapana rastlamamışsın koyun yoğurdu inek yogurdundan daha güzel olur
ikiprens_annesiii Narin9 ömrümde 1 kaşık yedim hepsi o oldu hatta uzun bi süre yoğurtla igrenerek bakıyordum öyle ağır bi kokusu var yinede sen bilirsin tabi keçi olsa daha iyide koyunu bilemem
zeyzey77 ilosasell koyun ve keçi sütü ne zaman bulunur. İnek sütü gibi her zaman olmuyor diyolar doğru mu
Narin9 ilosasell ya teyzem verdi bana bende alerji yapar mı acaba bilemedim. Belki daha faydalıdır inek sütü yoğurdudan. Çünkü oğlum tam 6 aylık oldu. Rahatlattınız açıkçası biraz beni
ilosasell zeyzey77 evet olmuyor koyun sütü 4 5 ay flan oluyor sonrasında diğer seneye kdar yok biz derin dondurucuya stok yapıyoruz 😂
ilosasell Narin9 3 gün kuralı ile deneyebilirsiniz ben daha hiç inek yoğurdu vermedm 🙈 hangisi daha faydalı bilmiyorum ama bana koyun sütü daha faydalı gibi geliyor 🙈
Gulenes Narin9 canım inek koyun farketmez her iki yoğurt da bebek için faydaldir tabiki süt ürünlerine alerjisi yoksa.