Mavielif Anneler oğlum 3buçuk aylık 3 4 gündür bezinde nokta şeklimde açık renk pembe kan görüyorum hastaneye götürdüm ama sonuçlarımız pazartesiye kaldı siz yaşadınız mı böyle bişey acaba
BurcuKucuk Mavielif sıvı kaybı çok olduğu için oluyor. Günlük 3-4 çay kaşığı kadar su verebilirsiniz ( özellikle mama alıyorsa ) havalar da çok aşırı sıcak zaten
Melisbugi Mavielif bizim oldu canım gitti ultrasonu falan temiz çıktı şükür sıvı kaybındanmış mama içiyor günde bir fincan kadar su ver dedi ama zaten veriyorum ben su aksi gibi iki gündür mama yemiyor iştahsız o yüzden bugün yine oldu
Mavielif BurcuKucuk anne sütü alıyor sadece kilo alımı gayet iyi normale göre fazla bile dedi doktor doktor su vermeyn dedi ama ben günde bi iki çay kaşığı veriyordum zaten
Melisbugi Mavielif bizimde bugün yine oldu ama en azından temiz çıktı içim rahat üstüne iştahı kesilmese iyiydi
ayseberilinannesi Mavielif süt alerjisi olabilir sizin yediğiniz süt ve süt ürünlerini sindiremiyor olabilir doktorunuza bi sorun alerjisi olabilir mi diye kızımda varda ordan aklıma geldi