Yucuhal Benim durumumda olan var mı ? İlk zaman sütüm yetmedi besleyemedüm sarılık olduk malesef. Sonra hemen mama başladık. Kilo alımı falan da azdı mamayla arttı. Böyle gider mi süt miktarı yoksa artar mı ? Birde mama miktarı ne kadar veriyorsunuz 🙄
Tgbagzem Yucuhal bende mama takviyesi yapıyorum 15 günlüğüz bizde meme emerse 30 cc yetiyor bazen hiç emmiyor ozaman 60 cc veriyoruz doktorumuz öyle söylemişti bize süt Artması için çaylar dan içiyorum emmediği zamanlarda sağıyorum
Betul2620 Yucuhal İçebildiğin kadar su iç bide humana çayı var ondan al stres yapma sütün gelir uyumaya dinlenmeye çalış elinden geldiğince sağmayada çalış bak gör sütün nasıl gelecek
elediyebiri Yucuhal bebeginle emzirme kampina gir. YouTubedan nasil yapilacagini arastir. Ben Cok faydasini gördüm.
Soe Yucuhal benim de 10 günlük bebeğim silikon uçla emziriyorum sanki emiyo gibiydi ucu da sütle doluyodu sütüm var sandım ama yetmedi sarılık olup fototerapi aldı. Şimdi 6 saatte bir 30 cc mama veriyorum 2 saatte bir de emziriyorum ama 10 dk anca emiyo onun da yarısında uyuyor
Yucuhal paslan her mamadan önce emziriyorum muhakkak ama uyuyakalıyor. En fazla 10 dk emiyor zorlayınca.
Betul2620 Yucuhal Ben önce sütümü sağardım 5-10 dakika sonra emzirmeyi denerdim zaten yavaş yavaş iner süt bide internette göğüs masajı ya göğüslerinize masaj yaparsanızds iyi dönüş alırsınız
Betul2620 Soe bu çok normal daha bebeğiniz hala anne karnında sanıyor kendini o yüzden emin olun doyuyordur midesi zaten daha çok küçük yeterli kiloya sahipse bence mama vermemelisiniz bebeğiniz bu şekilde alışıyor ben o hatayı yaptım çünkü
Yucuhal Soe benimkini de 2-3 saatte bir emziriyorum artı mama 75-90 cc içtiği kadar 🙄 işte ilk başta benim de sütüm yetmemiş mamayı da verememişiz enjektörle direk sarılık olduk
Yucuhal Betul2620 malesef anne sütü yetmiyor. Denedim mama vermeyip anne sütüyle devam etmeyi hiç kilo alımı olmadı sıkıntı yaşadık
Soe Betul2620 yok maalesef kilo da alamıyor mamayı doktor önerdi ben de çok korkuyorum alışcak kolayına gelcek diye. Bugün tekrar kontrolümüz var umarım kilo almıştır ve sarılığı geçmiştir de mamaya gerek kalmaz
Tehay Yucuhal bebek emmezse sut azalir bebegin emmesi gerek sutu artirsn en onemli etken bebegin emmesi
Happydef Yucuhal Bol bol hurma ye su iç tahin helva ye. Bide incir uyutmasi yapmıştım geçen memeler taş oldu bildiğin hemen yap yemeye basla. Daha yeni doğum yapmışsın artar sütün. Önce emzir sonra mama ver yiyebildigini yesin bebeğin