melike_zynp 4 buçuk aylık kızıma ferrum kan damlası kullanıyorm ama fark ettim ki aşırı gaz ve huzursuzluk yaptı hangi damlayı önerirsiniz acil yardım
Begooo melike_zynp ocean kullanıyorum hiçbir huzursuzluk ve gaz problemi yapmadı içimi çok rahat ve rengi beyaz oldupu için zorluk çekmiyoruz doktorumuzun tavsiyesiyle aldım.
Dogacdmn2020 melike_zynp benim bebğimde 6 aylık 5.5 aya kadar kullandım sonra ek gıdaya geçtim onun yerine pekmez veriyorum tahinle karışıp bi tatlı kaşığı bizimkindede sıkıntı yaptı
busraer melike_zynp ben bestiron kullanıyorum hiçbir huzursuzluk görmedim 4 gündür kullanıyorum yeni başladım
Begooo melike_zynp biz 6.ayda başladık daha bilmiyorum ben sadece içimi kolay ve huzursuzluk yapmıyor yorumlarını dikkate alarak aldım sadece kan değerleri henüz ölçülmedi
Begooo melike_zynp pekmez şekerli olduğu için bence demir damlası yerine geçmeyebilir ek gıdada 7.8.ayda veriliyor sanırım
htceee98 melike_zynp bizde sağlık ocağının verdigi kan damlası kabizlik yaptığı icin sordum tekrar hemsireye her sabah bir cay kaşığı pekmez ver dedi birşey olmaz dedi