Saat başı sağim yapsak süt genede ayni kalırmı arkadaşlar? Meme reddi yasiyorum biberondan dolayi resmen memeye gelir gelmez ciglik atiyo bebegim bu durumu nasil asicaz bilmiyorum insallah memeyi sever yeniden . Sagim yaparak sütünü 8 ay veren duydum boyle yaşayan varmi?
Sarem0 Bebeğim 10 ayını geçkin , hala sağıyorum . Ama siz buna güvenmeyin herkeste aynı olamaz. Medela biberon deneyin,kaşık biberona geçin . İstese de istemese de sık sık memeyi teklif edin . 3 saatte 1 her meme için 10 dk sağım 😌
Sarem0 ben 3 saatte bir ancak fırsat buluyorum Çünkü bebeğim hiç durmuyor😒 saat başı sağsam makinanın başından kalkamam herhalde. Ki zaten göğüs ne hale gelir meçhul 😭 ben de merak ediyorum açıkçası ama deneyimleyecek fırsatı bulamam kendimde.
Sarem0 Janss sağma aparatlarını her sağımdan sonra yıka sterilize et kurut.. bebeğe kim bakacak? Buna vakit var mı? 😞
Janss maşallah darısı başımıza. Peki merak ettiğim 10 aya doğru sürekli sütünüz artarak mı devam etti ? Bebeğim 52 günlük şu an ancak yetiyor. Ve bazı öğünler mama veriyorum.
Metemoms Asla 😌 Azalıyor . Bir süre sonra bıkkınlık geliyor sağmaktan . Aksattığım öğün bile fark ettiriyor azalmada . Doyuracak kadar değil tadımlık şifa niyetine gelen şu an .
Valla aynen her saat sağılmıyor ama azalacak DİE de korkuyorum