Sarem0 Saat başı sağim yapsak süt genede ayni kalırmı arkadaşlar? Meme reddi yasiyorum biberondan dolayi resmen memeye gelir gelmez ciglik atiyo bebegim bu durumu nasil asicaz bilmiyorum insallah memeyi sever yeniden . Sagim yaparak sütünü 8 ay veren duydum boyle yaşayan varmi?
Janss Sarem0 Bebeğim 10 ayını geçkin , hala sağıyorum . Ama siz buna güvenmeyin herkeste aynı olamaz. Medela biberon deneyin,kaşık biberona geçin . İstese de istemese de sık sık memeyi teklif edin . 3 saatte 1 her meme için 10 dk sağım 😌
Metemoms Sarem0 ben 3 saatte bir ancak fırsat buluyorum Çünkü bebeğim hiç durmuyor😒 saat başı sağsam makinanın başından kalkamam herhalde. Ki zaten göğüs ne hale gelir meçhul 😭 ben de merak ediyorum açıkçası ama deneyimleyecek fırsatı bulamam kendimde.
Dasdili Sarem0 Janss sağma aparatlarını her sağımdan sonra yıka sterilize et kurut.. bebeğe kim bakacak? Buna vakit var mı? 😞
Metemoms Janss maşallah darısı başımıza. Peki merak ettiğim 10 aya doğru sürekli sütünüz artarak mı devam etti ? Bebeğim 52 günlük şu an ancak yetiyor. Ve bazı öğünler mama veriyorum.
Janss Metemoms Asla 😌 Azalıyor . Bir süre sonra bıkkınlık geliyor sağmaktan . Aksattığım öğün bile fark ettiriyor azalmada . Doyuracak kadar değil tadımlık şifa niyetine gelen şu an .