isimsizbiranne 2 ay 8 günlüğüz kilo da 7nin üstünde buçuğa doğru sizce diş çıkarır mıyız? bi haftadır aşırı salya akıtıyor ve eli ağzında ağlıyor parmağımı ağzına koyuyorum emmiyor ısırıyor damaklarıyla 2 aylık mümkün mü diş çıkması hiç gören duyan oldu mu
cocomelon33 isimsizbiranne dişten değildir o ellerini keşfediyor 2 ay 17 günlük benim oğlum da öyle sürekli ellerini emiyor salyası akıyor
Koala06 isimsizbiranne Aynı belirtiler brnim oğlumda da var hatta alt damağında beyazlık var. Bilmiyorum erken gibi bekliyim bende burda belki bilgileniriz
Mys01-01 isimsizbiranne masallah size biz 2 ay 1 günlüğüz 4300 daha kilomuz☺️ Ellerimi keşif ettiği için salya normal hep agzındadır benım ılkım de cok salya yapardı elleriyle
isimsizbiranne Ohaezgi evt biraz iri bebeğim 63 cm boyu da 🥰 ana iri baba iri olunca napsın gariban bize uydu 😂
asell03 Mys01-01 doktora gittiniz kontrole kilosu falan için bişey dedimi strese girdim de ben biraz kilo alımı azdı 1aylıkken şuan 2 ay 1 günlük ebemizin ölçtüğü kilo 4.850 ama 4750 yazdı
Ocak2021 isimsizbiranne benim oğlumda 2. Ayından beri aşırı salyalı ama 5 ay 20 günlüktü dis çıkarttı
Defne18 isimsizbiranne ayy resmen benim 2 aylık oğlumu anlattınız 2 ay 3 günlük sürekli eli ağzında salyasi akıyor neden acaba
Zeynep-mina12 isimsizbiranne tükürük bezleri de 1. Ayın sonunda oluştu bide ellerinin keşfediyor o yüzden diş değil benim bebeğimde aynı
Mervebak isimsizbiranne benimde kızım oyleydı bende dis sanmıstım doktor bu aylarda cok normal demişti
Yenianne0681 isimsizbiranne bizde 2 ay 9 gunluguz ayni bahsettiginiz gibi bizimkide salyasi akiyo elleri hep agzinda
Ipekada34 isimsizbiranne benim kizimda 3 aylık 7 kilo 1 aydır eller ağzında şapır şapır emiyo salyalar baloncuklar ağzında doktorumuza sormuştuk dişi geliyo çünkü demişti gecen hafta alt damagi da kabarık şiş bakalım bekliyoruz 3 gündür de huysuz beklemedeyiz 😏🤦🏻♀️ anne sütü kaynar ise bebek erken diş çıkarır diyo annem ama gorucez 🤦🏻♀️
isimsizbiranne Ipekada34 kilosu gelisimi onde biraz ben o yuzden de suphelendim erken cikarabilir sizin de kilonuz guzelmis masallah
Mirayse isimsizbiranne bnm kızımd 3aylık oldu geni bizimde sizin kadardan itibaren böle sürekli salya akıtıyor akmazsa kendisi köpürterek cıkarıyor sürekli el yalıyor meme az emiyor alt dişler cok belirgin bende dişten endişe ediyorum
Mys01-01 asell03 gittim cnm her ay götürüyorum doğum kılosu onemlı dıyor bız 2600 doğduk ama 2460 hastane cıkısımız ona bakarak cok normal kılo alımı sizin masallah daha iyi
asell03 Mys01-01 biz 3270 gr dogduk hastanede 3170 düştü süt yetmedi baskısıda yediğim için sürekli mama ver diyolar 😒