Melis2021 2016 yılı Ocak doğumlu kızım var bu sene 1. sınıfa vermeyi düşünüyorum var mı bizim gibi olan vercekmisiniz yoksa anaokuluna mı verceksiniz müdür yardımcısı dilekçeyle verebilirsin ama bence verme anaokuluna ver dedi napsak bilmiyorum zekası çok iyi
Tgbygt Melis2021 Daha yeni bende okuldan geliyorum anaokulu için aldılar bence ilkokula vermeyin yazık daha oyun çağındalar zaten pandemi döneminde evde çok sıkıldılar anaokulunda biraz sosyalleşip öyle ilkokula geçsinler nacizane fikrim çünkü ilkokul biraz sorumluluk işi çabuk sıkılırlar sorun yaşarsınız
atlaspars Melis2021 2015 doğumlular birinci sınıfa başlayacak. Sizin kızınız bu sene anasınıfına gitmeli. Uyum sorunu yaşayabilir.
[silindi] Melis2021 bence çok küçük birinci sınıf için ben anasınıfına bile göndermeyi düşünmüyorum bu sene diğer sene vereceğim benimki Kasım 2016 doğumlu
Zlm Melis2021 sosyal ilişkileri de önemli dersleri anlasada arkadaşlık yapamazsa çok üzülür diğerlerinden küçük olmak onun için zor olabilir
aybikreis Melis2021 2014 doğumlu yeğenim bu sene 1e gidecek. Sizce eşit olur mu? Yaşıtlarını bekleyin derim her türlü faydası olur
[silindi] aybikreis valla ben Kasım 2016 doğumlu kızımı bile bu sene anasınıfına yollamayı düşünmüyorum seneye gonderecem anasınıfına inşallah benim yeğenim de 2014 doğumlu daha bu sene birinci sınıfa baslayacak
cocomelon33 Melis2021 sınıf öğretmeniyim bu sene vermeyin bence uyum sorunları yaşayabilir durumu kötüleşebilir.1.sınıf için seneye yaşı daha uygun
GoGirl Melis2021 bu zekayla ilgili bir durum degil yalnız her sey matematik okuma yazma degil ki.. Ben olsam anaokuluna verirdim ki 2015 ekim kasim aralik ta bile bu hak var Mutlaka zekidir ama cogunlugu 2015 ocak subat mart vs doğan biriyle iliskileri bir olamaz ve bu bir sure daha devam eder
Defne18 Melis2021 canım benim oğlumda 2016 doğumlu Eylül doğumlu 1 sınıf cikarmi? Hı bilmiyorum valla 🤭🤭🤭😅😅😅😅
Dmt-01 Melis2021 ablamın kızı 2015 mayıs doğumlu o bu yıl birinci sınıfa yazdırdı arada 8 ay gibi bi fark var bence anaokuluna yazdırın hem okula alışmış olur