Yasemin_06 Kizlar kahvenin yanına ne yapılır acaba ilk defa gelceklerde kahvenin yanına ne yapabilirim Cayadavet edebileceğim kadar yakın değiller kahveye gelcekler
Hohomoromu Yasemin_06 Kıbrıs tatlısı yapabilirsin yakışır yanına hemde tek başına yeter tadı da çok güzel
Yasemin_06 kubra2608 browni keke ve ıslak kek aynı hemn hemn heralde o yüzden teşekkür ederim olabilir bu
Yasemin_06 Hohomoromu Kıbrıs’ta uğraştırıcı ya 😁 bana pratik şeyler lazım benimbbebyle nasıl olcaksa tabi 😁
Yasemin_06 Vanilya sağol cnm ewet bencede bı deneyim bir ara becebilirsem beden olmasin teşekkür ederim 🥰
Yasemin_06 BenDenizMustafakemalinannesi ay ewet ya aslında demi hiç ugrasmayada gerek yok valla olmadı böylede yapabilirim valla ne gerke var uğraşmaya zaten hiç ugrasasinda yok 😁
BenDenizMustafakemalinannesi Yasemin_06 Zaten maksat muhabbet canım ben genelde öyle yapıyorum ekler çikolata kahve yanına da limonlu maden suyu ya da varta güzel bir şerbet 🤭
Yasemin_06 BenDenizMustafakemalinannesi aynen valla ya komşumun kızları bunlar uzaktan geldiler bende demiş bulundum 😁 o yüzden biseyler ayarliyim.ben markete gideyim şimdi ekler alıyım 😁