Kaktuskadin Kızımı emzırmeden kestım bır gun oldu ama gogsumun agrısından kolumu bıle kaldıramıyorum ne olur bılen bırılerı yardım etsın
AntiFilozof Kaktuskadin benim göğsüm de süt biriktiği için tıkanmıştı ne makine ne başka bişey sadece sıcak su lastiği koyup elimle sağınca geçti
yerlersenietipuf Kaktuskadin Daha bı ay önce ben de yaşadım aynı ağrıyı. Duş al duşta sağ göğsünü. Gün içinde sagmadan önce sıcak sagdiktan sonra soğuk uygula . Duşta göğüs rahatliyo ben duşta sagiyodum
Kaktuskadin Nazliprensesinannesi yani daha dun kestım bugun sanırım sut doldu ama kolumu kaldırıp kızımla bıle ılgılenemıyorum ya
AntiFilozof Kaktuskadin makine sütü artırıyorda elle sağımın süt üretimi yapacağını sanmıyorum az az akıyo zaten ama çok rahatlatıyo doktora gidip ilaç kullansanız sütü kesecek
Kaktuskadin AntiFilozof yani su an hudebılecek durumda degılım de bır kac gun daha dayanabılecegımı dusunmuyorum🥺
Kaktuskadin yerlersenietipuf onu denıycem aksam kızım car o yuzden dusa gıremedım bıde onunle ugrasmak sureklı aklında meme