Aselbuk ziplayivercekirge fön makinesini tutun o eriyo zaten sinra aseton varsa asetonla silin veya yagla ama yagin izi cikabilir islak mendille bi deneyin
Adnsare_p ziplayivercekirge Sıcak su ile fazlaca ıslatarak yıkayın kenarindan sert bulaşık süngeri ile yapın
minniegibi-amadegil ziplayivercekirge her şeyi denedim.. Her şeyi, ama tek çareyi sentetik tinerde bulmuştum. Ağdamın rengi de pembeydi bide 🤭
minniegibi-amadegil ziplayivercekirge valla o zaman sentetik tiner diyorum ve şimdiden kolaylıklar diliyorum :)) kollara kuvvet
ziplayivercekirge elifhanimm utanıyorum bide telledim kapkara ettim halıyı 😢eşiminde benimde halı ve perdelere takıntımız var tertemiz olması lazım ne pok yiyim şimdi 😂
elifhanimm ziplayivercekirge bebe yağı ile fırçaala interneeten baktım şimdi öncesinde saç kurutma makinesi ile ısıtmış
ziplayivercekirge elifhanimm Bebeyağı kullanmadım hiç masaj losyonu var onunlada olmaz nerelere gidem Allah ım
2yavru1anaaa ziplayivercekirge fön makinesi ile ilgili çıkıyor diye okudum ben de nasıl oluyor hiç bilmiyorum 🙈😁