Deletedmom4444 Merhaba hanımlar tuzlu kurabiye yaomak istiyorum da siviyag az kalmis suan alma ihtimalim yok.Zeytinyagi kullansam olur mu? Deneyen var mı ? Guzel kurabiye tarifleriniz varsada alabilirim.
elifiii Deletedmom4444 ben zeytinyagı kullanırım hep tat farkı olmaz kıyır kıyır olur kurabiyeleriniz, tarifinizi uygulayın.
Flamingom Deletedmom4444 tereyağ koyabilirsiniz. Zeytinyag bana hep agır gelir kokusu kurabiye kekte vs
Nik_mik_yok Deletedmom4444 https://www.nefisyemektarifleri.com/elti-bogan-644817/ ben hep bu tarifle yaparım ama sıvıyağ da var içinde. Zeytinyağı hakiki ise ağır olabilir bilemedim
Deletedmom4444 Flamingom İste bende bundan korkuyorum malesef tereyağinida bitirdim 🤦♀️Elimde bi kullanabilecegim zeytinyagım kaldı
Deletedmom4444 Flamingom Aynen azcık bi deniyim ben bari ben bebem uyandi uyusunda insallah guzel olur da ziyan olmaz.
Flamingom Deletedmom4444 ben de sağlıklı kurabiyeler yaparım. 2-3 kaşık yetiyor yada yarım çay bardağı ama tabi normal kurabiyelerde hiç söylelimeme gerek yok 😂
Deletedmom4444 Flamingom Varmi oyle bi tarifiniz zaten misafire degil cocuklarla ufak bi piknik yapmaya niyetim var insallah severler.
Deletedmom4444 Nik_mik_yok Sen zeytinyagiyla denedin mi anlamadim canim ya.Normalde agri degil kullandigimda iste kurabiyede nasil olur bilmiyorum.