Nurcanerva Anneler 3 ay 13 günlük bebeğim sol göğsümü almıyo onu verdiğimde ağlıyo bende sağım yapıyorum ama hemen doluyo ağrıyıp duruyo üstüm sürekli ıslanıyo neden böyle yapıyo 😔
Berenkooommm Nurcanerva benim 3.5 aylıktan beri tek göğüs emiyo diğerini asla emmiyo bende sağım falanda yapmıyorum sütüm çekilmiştir artık şuan 9 aylık kızım yani yaklaşık 6 aydır tek göğüs emiyor
themummy Nurcanerva bende de aynı problem oldu o an üstüne gitmedim ama gece beslenmesinde emzirdim ya da yatarak emzirdim aldı. Tek taraf daha tazikli ondan oluyor sanırım
Berenkooommm Nurcanerva yetiyor şükür canım lıkır lıkır gittiğini duyuyorum birde ek gıda yiyor yetiyor yani
CitLemBik Benim bebegim de bazen sag gogsumu almak istemiyor solu verince hemen aliyor ben de ilk soldan emdiriyorum 30 sn 1 dk falan so ra hemen yer degistiriyorum o zaman aliyor biraz tuhaf ama yapiyorlar 😊
ozgesahiiin Nurcanerva benim kizim dogdugundn beri tek gogus emdi digerini ememezdi sag tarafimi istemedi o yuzden suan 3 ay 20 gunluk sutum bu kadar yetti mamaya basladik
loranba Nurcanerva ben kucağımda yatırırken solu veriyorum ya sağa yatırmadan sağ göğsümü veriyorum bu defa kendimi biraz daha eğerek. bi öyle deneyin. şaşırtın sanki yine solu emiyor sansın.