YelizKurban Allah allah doktor mu dedi cnm aralarda emzirme die
Elifss evet doktor söyledi canım benimde nodüllü graves hastalığı var hızlı çalışıyor düzenli ilaç kullanıyorum. Zaten hızlı çalışması süt üretimini de etkiliyor benim çok azalmıştı
Arzuayse hadi ya peki emzirme isini nasil yaptin
bilgibulutusenin ilaci bilmiyorum ama troid ilacclari emzirmeye etkisi yok hatta icmessen zararli .bunu doktorunla konus o deger mutlaka duzene girmesi gerek yani ben her sabah duzenli ilacimi icerim emziriyorum 7aylik oglum hamileykende kullandim.senin farkli hizli calisiyo ama ihmal etme
Arzuayse benim günde 3 kez propcyl adi
YelizKurban hadi ya bn hic blmyordum sut azaloyormu😥😥😥
YelizKurban şimdi nasıl oldunuz?
Elifss benim çok fazla azalmıştı doktora sorduğumda süt üretimini etkilediğini söyledi
YelizKurban hadi ya hcms olsun cnm
Elifss canm sut kalitesini bile etkiler ilaclarini duzenli kullan aklina takilirsa baska doktora git zaten sen o ilaci kullanmaya basla biay sonra yada bikac hafta sonra kontrole cagirmasi gerekio ilacin dozu iyi gelmis mi die kan tahlili ister tekrar
Arzuayse Aynen 1 bucuk ay sonra gidicem inşallah kurtulurum ameliyat bile olablir dedi
Elifss merhaba üstünden geçmiş baya ama banada aynı ilacı yazdılar emzirirken içilebildiğini söyledi doktorum sizin sütünüzü etkiledi mi azalma yada artış oldu mu
Syd yok herhngi binsorun olmuyor cnm
Elifss şimdi nasıl oldunuz?