Birsenkerim Merhaba kızlar bir fikir istiyorum sizden pazar günü arkadaşlarımızla pikniğe gideceğiz ve kahvaltılık birşeyler hazırlamam lazım bana biraz fikir verebilir misiniz eşimin arkadaşının eşi börek ve kurabiye yapacağını söyledi ben ne yapabilirim
zeyzey77 Birsenkerim O neli börek yapacak öğren sende başka bir şey koyarsın içine börek olur yine ya da poğaça ve kek yap patates kızart
Zehr Patates salatası da güzel oluyor bence. Kızartma gidip yiyene kadar soğur. Soğuk bir şeye benzemez. Mayasız poğaça da olabilir.
Yerfistigininannesi Birsenkerim pankek tava böreği sigara böreği pogaca çemen (acuka ) Mesela bizim cacigimiz var kahvaltida severw tüketiriz suzme yoğurt salatalık biber dereotunu kucuk kucuk dograyip tuz biraz disarda erimiş tereyagi karistiriyoruz kime yaptıysam bayılarak tüketiyo (kahvaltida bebeler içinde tavsiye ederim )
Yerfistigininannesi Birsenkerim pankek tava böreği sigara böreği pogaca çemen (acuka ) Mesela bizim cacigimiz var kahvaltida severw tüketiriz suzme yoğurt salatalık biber dereotunu kucuk kucuk dograyip tuz biraz disarda erimiş tereyagi karistiriyoruz kime yaptıysam bayılarak tüketiyo (kahvaltida bebeler içinde tavsiye ederim )