Cengiz-ege Fatramer bende bilmiyorum ama üstte kalsın diye yazıyorum canım. İnternetten araştır bak bi fikir olur yine
Pasaben Fatramer ilaçlarını ihmal etmeyin lütfen ilacsiz geçmez Birde bol bol yoğurt yedirin allah şifa versin
Tabis2020 Fatramer ilaç olarak antibiyotik verdi mi benim kzımda enfeksiyon kapmış sanırım yarın götürücez. Doktor iki gün daha ateş devam ederse gel dedi de
Aselbuk Fatramer enfeksiyon ilacsiz gecmez kendimden biliyirun ilaclari varsa icir derim cok zor enfeksiyon bol bol su icir
Baldantatli Vitaminli seyler yedir ihlamur limom damlat azicik icir c vitaminli seyler yedir tavuksulu etsulu seyler yap ama istahsiz oluyorlar cokda zorlama suyunu hic ihmal etme
Deletedmom0099 benim kızımdada enfeksiyon var antibiyotik vermedi ishal olduğu için yoğurt süt yedirmiyorum, pirinç lapası haşlanmış patates ve muz yedirmeye çalışıyorım
zeyzey77 Fatramer İlaç hariç ne demek ya ! Kanındas mikrop varsa ne yedirsen geçmez o o mikrop organlara yayilirsa yoğun bakımda yatar ilaç vermemek için öldüreceksin çocuğu haberin yok
Fatramer zeyzey77 gerizekalı insan ilaç arıç derken ilaç veriyorum ekstra ne vermeliyim dedim Allh korsun merak etme düşünürüm çocuğumu sana düşmedi hey yarabbim
Guligul Fatramer kanindaki mikrop icin ne yemesi gerekir bilmiyorum da bagisikligi icin kelle paca tarzi etli corbalar icebilir. Onu da icebilir mi bilmiyorum 10 aylik bebek 🤷♀️ (benimkine icirmistim o aylarda) drunuza bir danisin bakalim ilaclariyla ne iyi gidermis..
patilianne Fatramer burdan aldığınız tavsiyelere göre mi tedavi edeceksiniz çocugunuzu? Enfeksiyon ilerlerse sonuçları çok ciddi olabilir doktora gidin gerekirse antibiyotik kullanın