0901asminfatma Merhaba kızlar bebeğim Asmin Fatma 7 gün sonra 6 aylık oluyor ek gıdaya ne ile başlasam diye kafam çok karışık yardımcı olursaniz çok sevinirim.😊
bozobeydrk 0901asminfatma yoğurt veya sebze. Meyveyle başlanınca sebzeleri yemek istemeyebiliyorlarmış
dikenlerinleydisi 0901asminfatma 🔶️Havuç 🔶️patates 🔶️kabak Bu sırayla 3 gün kuraliyla verebilirsin alerji olup olmadığını anlamak için Gün 1 çay kaşığı Gün 1 tatlı kaşığı Gün 1 yemek kaşığı Bu şekilde tadım yaptiriŕsin. Sonra da yavaştan yoğurt vermeye devam edebilirsin. Mutlaka püre yaptın mi ici ne 1 çay kaşığı da zeytinyağı ekle ki kabız olmasin diye 🌸
Ozzlemm34 0901asminfatma ilk sebzelerle başla bence patates kabak havuç brokoli bal kabağı bunlar bitince yogurt dene sonra meyvelere geçersin elma armut muz avakado kayısı erik gibi
Burcubuglem2 Ben ilk üç gün havuç sonra kabak verdim şimdide Kendi sutume arada bebek bisküvisi ekleyip mama yapıp veriyorum
0901asminfatma Kızlar peki hergun başka tarif mi denim ilk sebze ile baslicam ya ne kadar süre devam edim yeni bir tarif için
Ozzlemm34 0901asminfatma örnek 3 gün patates 3 gün kabak 3 gün havuç gibi verebilirsin peşpeşe baktın alerjisi yok sebze çorbası yaparsın sonra yogurda ve meyveyede alerjisi olmazsa yogurdun içine meyve katıp verebilrisin