BnnrBde Kızlar ben normalde terlesem bile kokmayan biriydim doğum yaptığımdan beri değişik bir ter kokusu var kafayı yicem başına gelen ve çözüm bulan var mı emzirdiğim için ne deodorant falan kullanamıyorum help meeeee !!!!
emation55 BnnrBde bendede aynısı oldu doğumdan sonra iğrenç kokuyordm zamnla azaldı denendiğini deodarant kalmamastı
kelebek97 BnnrBde Merhaba güzel anne muhtemelen hormonların yerli yerine oturma çabasından kaynaklı bir koku bu. Ben bu ürünü denedim. Duştan sonra sürüyorsun ve hiç ter kokmuyorsun. Kesin geçiriyor . https://ty.gl/5alj4n08
aleyyy BnnrBde aynı durum bende oldu yazın kavurucu sıcağında bile terlesem asla terim kokmazdı ama doğumdan sonra resmen kendimden midem bulanmaya başladı şuan neredeyse 3 ay olacak doğum yapalı artık kokumuyor çok fazla sanırım zamanla geçiyor malummm hormonlar
BnnrBde Mom05273 emation55 kelebek97 aleyyy Symirna35 Fatma13_ Birmom Smyr6346 Evrim1906 Kızlar hepinize teker teker teşekkür ederim 🙏🏻 🌸🤍
kelebek97 Dilara8228 Babe Roll-on deodorant bu roll-on hiç kokusu yok denecek kadar az kokuyor. Emzirme döneminde bebeleri de rahatsız etmiyor
Symirna35 BnnrBde merhaba ayni durumu yasadik ben dokuz ay boyunca hic kullanmadim deodaront😞hindistancevizi yagi karbonat ve lavanta yagini karistirdim dustan sonra az az surdum dogal olmustu dusunursen uygularsin😘😘😘
Fatma13_ Nivea Black and white kullanıyorum ben de, hemen bebekle yakınlaşmıyorum. Ben de hayatımda bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum, duş ta yetmiyor her an üst baş değiştiriyorum. Koku sorunu yaşamadım belki roll on dan dolayıdır.
Evrim1906 BnnrBde bebeğimin ilk 3 4 banyosun da annem son suyuna tuz atıp koltuk altına ayaklarına ve kolay terleyecek yerlerine dökmüştü hep ben ne kadar karşı çıksam da o mu işe yaradı bilmiyorum ama bebeğim 8 buçuk aylık hiç teri kokmadı