NANANA Kızlar benim çok büyük sorunumdur karınca gorunce kasinirim tiksinirim evde bile durmamam bugunde gordum malesef aslında hep evimi sirkeyle falan silerim ama yaz malum cikiyo bi yerden bana önereceginiz etkili ilac soyleyin lütfen
squirtle NANANA canm ben raid karınca yemi aldım rahatladım bi tane bile kalmadı .. şoktada satılıyor sanırım bn migrostan aldm
Yagmuurr NANANA bu varya harika hamam böceği sinek karınca kene bütün böcekler için ve o kadar etkili ki gerçekten geçen sene evde gece hamam böceği görmüştüm hemde bir kaç tane şimdi de yaz gelir gelmez hemen sıktım evimde hiç böcek yok sinek görünce de sıkıyorum hemen ne sinek ne böcek tertemiz vallahi
Zekimurendebizigorecekmi NANANA Tarçına gelmiyorlar . Olan yerlere tarçın sepin azıcık hemen dağılıyorlar
azra1616 Yagmuurr yağmur hanım size çok teşekkür ederim aldım kullandım bi tane karınca yok bulamazsın hatta 1 hafta evde yoktum geldim eve karınca yok çok memnun kaldım tavsiye edetim
theAna NANANA bize eczacı toz verdi şişe gibi kutusu var. Ben karıncaları takip ediyorum çıktıkları yeri bulup oraya biraz döküyorum gelmiyorlar