Sleepwalker Kızlar bundan bir kaç ay önce devlet hastanesine gittim pandemiden dolayı sünnet yapmıyoruz demişlerdi şimdi yasaklar kalktı ya sünnet yapıyorlar mi bilginiz var mı bu arada konya da yaşıyorum bilginiz varsa paylaşır mısınız teşekkür ederim.
Yusufali06 Sleepwalker daha birkaç gün oldu şehir hastanesine ve bşka Bi çocuk hastanesine gittik ikiside yapılmıyor dedi. Ama gitmeden hastaneyi aramıştım yapılması acil Bi durumsa yapılıyor demişlerdi. Ayrıca Bi arkadaşımla konuştum onlar devlette yaptırmışlar Kars da. Hatta dalgasını geçtik oraya mı gitsek diye 😅😅😅 çünkü cerrahi yöntem istiyoruz özellerde hep klipsli yapıyor 🤷♀️
Sleepwalker Yusufali06 Özelde yaptırmakta istemiyorum güvenmiyorum. konyadaki ozel hastaneye gittim bebeğim doğduğunda poposun da şişlik oluştu yumurta büyüklüğünde narkoz verip emar çekeceklermiş bakmak için sonra yeni şehir hastanesine gittim emin olmak için oradaki cerraha gösterdim o hangi doktor bebeğini uyutup emar çekecekmiş eğer narkoz verseydi bebegin ölmüştü dedi allah korusun o günden beri özel hastaneye gitmiyorum asla güvenmiyorum