Selam arkadaşlar bebeğim 2 ay 6 günlük bu havalarda dışarı çıkarsam mı korkuyorum üşütür mü diye ? Arabasına koyup çıkarıcam çünkü beni bilgilendirirseniz sevinirim 🥰
ilknurss1905 doktorlar temiz havanın soğuğundan korkmayın, havasız ortamların sıcağından korkun diyor 😊 👍 gerekli önlemlerinizi alıp çıkabilirsiniz, bu hem ona hem size çok iyi gelecek 🌸
ilknurss1905 kar kış demeden çıkarttım ben hep bi yazı okumuştum soguk hava çocugu hasta etmez diye güzelce giydir bi battaniye tamamdır onada değişiklik olur sanada 🌸
ilknurss1905 Sadece çok rüzgardan kaçınırım o kadar.
ilknurss1905 bebeğim kasım doğumlu canım o gün bugündür çıkıyor. İnternetten nasıl giydirebileceğine bakıp çıkar temiz hava alsın ☺️
ilknurss1905 2 ay 3 günlük bebeğim var hava güneşli olunca arabasına koyup çıkarıyorum dışarı ama iyi giydiriyorum.mışıl mışıl uyuyor:)
ilknurss1905 evde durdukca daha çok hasta olur ben 10. Günden beri çok soğuk olmadığı sürece hep çıkardım ☺️ Olacağı varsa her türlü olur zaten
ilknurss1905 kasım bebeğiyiz 7 günlükken çıktık,temiz hava iyi gelir
Nazyun çok sağolun kızlar🥰 iki kat giydirsem bide battaniye yeterli olur demi
Hava almak oksijen almak ona da iyi gelicektir tedbir alıp çıkman yeterli diye düşünüyorum