Gokce1504 Kızlar gündüzleri nasıl oluyor memeleriniz? 2 saatte sertleşiyor mu hemen? Benim gündüz hiç öyle dolmuyor anlamıyorum. Ancak gece 4 saati bulunca
zeynepduha Gokce1504 gündüzleri sık sık emziriyorsanız dolmaz (ki emzirin lütfen havalar çok sıcak) bir de memelerin dolmasını beklemeyin benim doktorum şey demişti memeler depo değil fabrikadır süt bitmez bebek çektikçe gelir ☺️
Kelebegimmmm Gokce1504 memein sert olmasj suyu fazla ve beklemiş demk sert olmasınıbeklemeden emzrmek gerek çok süt için Bekledkçe daha uzn sürede serleşir ve süt azalır
Kelebegimmmm Gokce1504 terbiyr olan meme yumuşaktr içindeki süt aynıdr ama Sert yumuşak işini bırakıp emzirirsenz hep çok sütünz olur
zeynepduha Gokce1504 3 saati bulmasın bence canım susuz kalmasın en geç 2 saatte bir emzir hem sütüm çoğalır bir de memeler terbiye olmuştur o yüzden yumuşaktır ☺️
zeynepduha Kelebegimmmm kesinlikle şişkin memede ön süt daha fazla olur yumuşak meme yağlı süt oranı fazla demektir candır ☺️
zeynepduha Gokce1504 https://instagram.com/stories/emzirenanne/2608831481666875029?utm_source=ig_story_item_share&utm_medium=copy_link