-erCansu- Mariposa aydınlık değilse biraz karanlık durabilir benim eşyalarım hep açık renk bide ev aydınlık
GiybetReis Mariposa İzmirde oturuyorsanız boya toptancısıyız. Toptan fiyattan yardımcı olurum size😊👍🏻
Mariposa GiybetReis istanbuldayim canım teşekkür ederim 🥰 adam gelsin hemen boyasın çıksın istiyorum boya almakla ben uğraşmayayım anlamıyorum cunku. Markasını belirtmem yeter dedi.
Tatlican Mariposa Boyacı baksın kac kilo boya gider siz kendiniz alin cünku boyacı bize boyalar 900 işçilik 1000 tutar dedi .eşimin abisi gidip sormuş boya satan yere 450ye aldık başka boyacı getirip ona yaptırdık 750 ye yaptı .
Tatlican Mariposa 20 gun olmadi sanırım biz yaptık herzaman filli boya tercih ediyoruz.ama bizm seçtiğimiz mat silinmez dedi boyacı
Mariposa Tatlican evim çok aydınlık olmadığı icin muhtemelen yarı mat malzeme kullanılacak kızım da duvarları boyamayı çok seviyor izin vermicem artım napim
Mariposa Tatlican evet hemen hemen aynı fiyatlar ama boyadan anlamıyorum ya malzemesini de o getirsin istiyorum. Fırçası boyası vs