Musaninannesi Kızlar selam, biz bugün 2.ay aşımızı olduk. Ama çok korkuyorum ateş vs olucak diye ☹ sizin önerileriniz nelerdir ?? Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum…
Ssdeniz Musaninannesi 3 asiyi birlikte yaptilar ve ben tutmak zorundaydim ben daha kotu oldum 😂 Allaha sukur ates vs herhangi birsey olmadi ama gene de 2 3 saatte bir atesini olctum ve asi olunca huysuz olan bebegim daha sakin ve guzel uyudu ☺️
Burculiceee Musaninannesi bizde 2 gün önce olduk eve gelir gelmez 1 çay kaşığı calpol verdim ben akşam saat 9 gibi ateşi çıkar gibi oldu bir kaşık daha verdim şükür bir sorun yaşamadık bugün iyiyiz
Nurcannn Musaninannesi benm bebeğime de birşey olmadı sadece 1. Ay alışında sıkıntı yaşadım ben oda aşırı değil tabi 2.ay çok rahat geçti
Musaninannesi Ssdeniz saat 9 gibi olduk şimdilik bir sıkıntı yok bakalım gündüz uykumuz pek fazla yok inşallah çok huzursuzlanmaz bizimde 🙄
Musaninannesi Burculiceee ben 2 kez ateşini ölçtüm atesi yoktu calpol henüz vermedim ama ilerleyen saatlerde durum ne olur bilmiyorum 🙄
Birmuallime Musaninannesi canım biz salı günü olduk saat 2 de ollmuştuk akşam 8 gibi ateşi çıktı biraz 38 e yaklaşınca 1 çay kaşığı parol verdim düşmeyince koltuk altına ve diz kapağı arkasına ıslak bez koydum düştü hemen sabaha kadar da takip ettim bi sorun olmadı çok şükür ben de çok korkmuştum ama korkulacak bi şey yok 38 i geçmesin dikkat et yeter
Musaninannesi Birmuallime Anladım çok teşekkür ederim banyo da yapamadığı için tedirgindim ama söyledikleriniz çok doğru inşallah bir sıkıntı olmaz ama olursa uygulayacağım 😘
Birmuallime Musaninannesi aynen insan çok korkuyor ben sabahı zor ettim doğru düzgün uyumadım ateşi çıkar da fark etmem diye ama çok şükür bi sıkıntı olmadı önemli olan doğru ve zamanında müdahaleymiş inşallah çıkmaz ateşi ama çıkarsa direk koltuk altına ve diz kapağı arkasına ve koyun şurup etki edene kadar o alıyor ateşini