Humeyra6 3 Haziranda doğum yaptım oğlum şuan küvözde, eve geldikten sonraki bakım sürecini doktorlarınızın önerilerini sizin korkularla nasıl başa çıktığını merak ediyorum anneler, heyecanlıyım bi o kadar da korkulu..
egelsenkonuss Humeyra6 kaç haftalık dogurdunuz benim kızımda kuvezde sürekli süt sagip getirmemi bı damla bile olsa çok iyi geldiğini dediler bana
simsekmevlude Humeyra6 hayırlı olsun en kısa sürede sağlıkla evinize gelir inşallah 🙏🏼İkiz bebeklerim var şuan 11 aylıklar 34 haftalık doğdular 😌 Kilo durumları haftalarına göre iyiydi..Yine de ufacık oluyorlar tabi 🧿Benimkile rçok şükür gazlı bebek değillerdi erken doğumunda etkisi var bence sürekli uyuyolardı 🙈 çok şükür o yüzden rahat geçti tabi ki beslerken yatırırken hem dikkatli olduk..Hiç korkmayın annelik içgüdüsü ile her şeyi harika yapıcaksınız ♥️Mis kokusunu bol bol koklayın 😍
senamiray Humeyra6 canım gerçekten allah yardım ediyor ben o kadar bilgisiz o kadar tecrübesizdim ki birde yalnız gurbette tek başıma kolik bebek büyüttüm ama korktuğun kadar zır olmuyor allah o gücü veriyor sana düşün güzelce aklına takılanları araştır bebeğine bolca sevgiyle yaklaş herşeyin üstesinden gelirsin
egelsenkonuss Humeyra6 hiç uzulmeyelim profilimden görürsünüz bende bu tarz bı başlık açtım hiçbir kötü bı durumla karsilasani görmedim inşAllah bizde sağ salim kucaklarimiza alicaz Rabbim bizi onlara, onları bize bagislasin