Ugggg Dördüncü yila girdi makinm calismiyo yaklaşık bir yıldır yumuşatıcı olarak sirke kullaniyordum sorunda sıkma yapmiyo sulu sulu cikiyo çamaşırlar en son boş calistirayim dedim döndüğümde kendi kendine durmuş ışığında yanmiyo tamamen gitti böyle bişey olup tamir ettiren varmı
Elifcik34 Ugggg sirkenin makinaları bozduğunu duydum.ama ben bulaşık makinama hep sirke kullanırım napıyım diğerleri çok zararlı.eğer sıkmıyorsa makina çok dolu olabilir yada bi yere bir şey tıkanmış olabilir
MomTubamom Ugggg makinanın en altında dikkatli bakarsanız bi kapak gibi açılan bişey görceksiniz her makinada var bu orayı açın bidon kapağı gibi bişey var açın suyunu tahliye etsin tıkalı bişey varsa ordan çıkar zaten ben yaptım benimkinden iğne düğme çer çöp ne ararsan çıktı anlattım zor değil umarım anlamışındır hiç makinayı kaldırmican direk gözüken yerinde ana kapağın altında
NaimeYilmaz Ugggg Sirke parçalarda tahribat yapar. Plastik parçaları eritir... Umarım çok masraf çıkmaz.
Ugggg NaimeYilmaz ya temizlemek içinde sirke koyup boş çalıştırın diyolar hangisi doğru şaştım muhtemelen beyni gitti çünkü hiç isigi yanmiyo artık
NaimeYilmaz Ugggg Sirke yüzey temizliği için daha uygun. Böyle elektronik ürünlerde önermez teknisyenler. Söylemeyin sirke kullandığınızı garanti devam ediyorsa bi şansınızı deneyin.
MomTubamom Ugggg benim makinamın beyni yanmıştı elektrikler gidip gelmişti ve düşük voltaj vermişler makinamın beyni yandı ve yenisini takılar 500 tl ydi 2 -3 sene oluyo
Ugggg MomTubamom bı tanıdık varda kartı yanmıştır duzelmez dedi kart dediği beyni sanirim zaten öyleyse yaptirmam yeni alırız elektronik Tamir gordumu sonrasında pek hayır etmiyo