Busra77 Ymr bigun boyundan asagi bi gün kafa ile birlikte yıkıyorum uyutmadan önce guzel uyuyor oyle gazina da iyi geliyor suyun içinde masaj
Fulyasin08 Ymr Soğuk ben yaz kış demeden yıkıyorum, hem rahatlıyor hemde gelişimini olumlu yönde etkiliyor. Korkma hiç birşey olmaz ben oğluma duştan sonra 15 dk da masaj yapıyorum, 8 aylık çok şükür hiç hasta olmadı 🙏🏻🙏🏻🤗
Busra77 Elizbkrc benimki de tam tersi banyo yapmadan uyumuyo. Hatta oglen uykusuna yatırmadan belden aşağı bi sıcak suya sokuyorum öyle rahatlayıp uyuyo. Sıcak su görmediği gün gazdan maf oluyoruz 😣
karalim 2 günde ya da 3 günde yaptırıyorum ama odanın içinde yaptırdığından kıyafetlerini bezini yağını banyo malz suyunu doldur getir derken çok yoruluyorum ya 🥺 öyle olmasa her gün yaptırabilirdim six her gün yaptıranlar yorulmuyonmusunuz bi de bizimki masajdan sonra kıyafetlerini giydirince çok ağlıyo hemen emmek istiyo terlemiş oluyorum çok filan...
Dengenc Gün aşırı bazen her gün doğduğundan beri rutin böyle mutlaka uyumadan önce yıkamaya özen gösteriyorum ve her banyodan sonra asla ve hindistan cevizi yağıyla masaj yapmamazlık yapmıyorum çok rahatlatıyo ve hiç gaz yaşamdık biz.