Gamzekaragul Kızlar merhabalar 4 aylık bebeğimin vücudundan kızarıklı kabarmalar çıkmaya başladı resimini paylaşacağım başına gelen veya bilgisi olan yardımcı olabilir misiniz 🙏 resmini paylasamıyorum
izmirlokma Gamzekaragul benim bebegimin de olmistu bir bucuk yasindayiz hala olur sicaklardan olabiliyor iailik terle birlesip buyuyor bebeginiz cok mu terliyor ve sorun sicaklarla birlikte mi basladi ?
Caganefe_3 Gamzekaragul Bizde oluyoruz bebeğim altı aylık bol bol yikayacaksiniz tek çaresi ve cildi kuru kalıcak🥰 krem, losyon benzeri kullanmayin banyodan sonra geciyo
nurdanne Gamzekaragul merhaba gamze hanımcım eğer besin alerjiniz yoksa ve bu kabarcıklar ondan dolayı olmuyorsa emzirirken tülbent koyun hem teri emecektir hemde bebeğinizin isilik olmasını önler gibi geliyor bana ben öyle yaptım emzirirken kafası ensesi çok terliyordu annem çarşıdan beyaz tülbentler aldı sonra koluma onları koyup emzirdim çok faydasını gördüm
Gamzekaragul izmirlokma Evet ilk aklıma gelen besin alerjisiydi ama sonra baktım çok terliyor özellikle kafası ben de emzirirken kolum terledi yüzüne değdi ve hemen kabarmalar oluşmaya başladı böyle içi beyaz gibi duruyor sanki su toplamış gibi görüntüsü oluyor
izmirlokma Gamzekaragul evet benim bebegim de emerken cok terlerdi ozlellikle kafasi.. Babasi cok terleyen biri ona cekmis sanirim simdi yaz geldi oglum isilik oluyor ve tekrar terledikce isilikler buyuyup kabariyor.. Banyo yaptirin sık sık surekli yaptirmasaniz da vucudunu suya tutun ben oyle yapiyorum dr onermisti..