Minikbezelyem Selam Hanımlar, 4,5 aylık kızım var bu dönemler için hangi oyuncakları aldınız. Hem fiziksel hem zihinsel gelişimi için hangi oyuncakları önerirsiniz🤗
Bayezidin_annesi Minikbezelyem Pek tutamadiklari için sıkıntı oluyor ben en son ebebekte renkli çıngıraklı top vardı onu aldım hem tutabiliyor renklerine bakıyor renkli cingiraklari var 6 aydan sonra daha iyi oyuncaklar alınabilir bence
Ultraslan40 Minikbezelyem çıngıraklar, yumuşak bez kitaplar ve aktivite zeka kartlarını öneriyorum. Özellikle çeşitli renklerde olan kitaplara şimdiden başlarsanız ilerde zorluk çekmezsiniz.
Minikbezelyem Ultraslan40 zeka kartlarımız, amugurimş çıngıraklarımız var ama hışırtılı kitap sanırım dediklerniz onlardan bir bakayım
Ultraslan40 Minikbezelyem hışırtılı kitap kendisi inceler bir de İnstagram da görüyorsunuzdur elbet çok güzel çeşit çeşit kitaplar var, hayvanları tanıtan meyveleri tanıtan. Onları teker teker anlatırsanız çok yararını görürsünüz. Ben maalesef 21 aylık bi 5-6 ay önce başladım ama çok geç kaldığım için ilgilenmek istemiyor
Minikbezelyem Ultraslan40 hemen bakıyorum çok doğru söylüyorsunuz. teşekkür ederim 🤗 birde hareketli kitaplar var görmüşsünüzdür belki o dikkatini çeker sizin bebeğinizin🙈