2halime Kullanan var mı ilk dişleri çıktığında çok zor çıktı hastalandı. Diğer dişlerde de aynısı olur diye kokuyorum. Faydasını gören var mı almalimiyim
Tuba 2halime Bende her iki oğlumda da ilk dişler kolay çıktı, sonra zorlandılar. İkisinde de kehribar kolye kullandım, ateşsiz ishalsız salyasız çıkarttılar çok şükür.
2halime Berenkooommm sadece diş dönemi için mi yoksa normal zamandaki huysuzlugina uykusuna falan da etkili oldu mu sizde
Starkids Berenkooommm nerden aldiniz acaba 50 lirayada var 200 lirayada orjinal oldugunu nasil anlicaz
annesinin_kizi 2halime ben kullandım Hiç diş çıkmasını hissetmedim bile uyku düzensizliği vardı düzene girdi Tabi kızım biraz büyüyünce kolyeyi fark etti ve tutup çekti Onun için çıkarmak zorunda kaldım Arada takıyorum ama fark ediyor
nazlieylul 2halime ben aldm dişi çıkmış fark etmedim bile birşey yaşamadı ama sonralarında olurmu bilmiyorum
annesinin_kizi 2halime 5 aylıkken kullanmaya başladım 10 ayına kadar hep taktım sonra fark etti çıkardım Şuan 1 yaş 28 günlük
Busee04 2halime kullandım bir iki kere sonra gerek kalmadı hiç takmadım sertifikalı falan hatta, tabi isterseniz
annesinin_kizi 2halime he rbebek bir değildir canım diğer arkadaşımın oğlu kıızmından bir ay büyük hala takıyor annesi Başka bir arkadaşın kızı kızımdan 1 ay küçük hala takıyor En azından denemiş olursun Ben şimdi yine takıcam inşallah tutar boynunda