SarosunAnnesi 8.5 aylık olduk. Her uyandığında su oluyor. Oda serin üstü ince ve pamuklu. Terledigi için üzerini de ortemiyorum. Su içiyor normal bı şekilde. Sürekli ıslak diye hasta olacağı endişesi taşıyorum. Üzerinde durmalı mıyım çok normal bişey mi ?
mina00 SarosunAnnesi yatagi nasil? Benim kizim oglenbebek arabasinda uyuyor, yatagi ust katta oldugu icin, bebek arabasi yanlari kapali havasiz oldugu icin uyabdiginda bodisi terlemis oluyor
irva SarosunAnnesi Bu aralar sıcaklardan öyleler.Benim oğlanda aşırı terliyor doktor sıcaklardan dedi.Biz bile ter içinde kalıyoruz valla.
SarosunAnnesi mina00 Park yatak kendi süngeri içine pamuklu nevresim seriyorum. Oturma odasında ayağımda sallarken de çok terler. Bazen emince de
mina00 SarosunAnnesi emınce benomkıde terlıyo sıcakdan dolayı ınce bıle gıydırsenız bebek ıste terlıyo, mumkunse yatagını deyıstırın denemek ıcın baska yerde uyutun bı
SarosunAnnesi mina00 havalar ısınmadan önce de öyleydi. Yatağında sallayarak uyuyor genelde. Teşekkür ederim deniycem yine de 😊
mina00 SarosunAnnesi rıca ederım, bıde doktoru varsa ona soyleyın d vıtamını az oldugu zamanda terlıyo oyle demısdı doktor, kullanıyormusunuz?
SarosunAnnesi mina00 ahh o d vitamini ne gazlara sebep oldu. Bırakmak durumunda kalmistk. Değerleri iyiydi son kan tahlilinde.