Venes sevval_5481 ay canım ben uyku sersemi kafa okumusum. Kızımın kafasında da vardı onla celiştirdim. Kaka konusunda fikrim yok. Ama dr la görüşün çünkü kaka belirtileri doğuruyor. Umarım kötü birşey yoktur 🙏🏻
nurdanne seval hanımcım mehaba çok geçmiş olsun arkadaşımın bebeğinde de aynı sorun oldu süt alerjisi varmış isterseniz korkulacak bir şey yok meak etmeyin ama isterseniz doktorunuzla görüşün o sizi daha sağlıklı bilgilendirecektir
SertapHilal Sadece kakasına bakarak alerji olduğunu anlayamazsınız. Vücutta kızarıklık ve döküntü, geçmeyen pişik, kaşıntı, huzursuzluk vs varsa doktora görünebilirsiniz
Miniknur SertapHilal benimkinde hiç bir yara döküntü yoktu. Sadece kakası çok mukusluydu ama kakasını da 15-16 günde bir yapardı. Alerji çıktı. Diyet yaptım bebek düzeldi. Bu alerji işi belli olmuyor valla
SertapHilal Miniknur Evet mukuslu kaka alerji belirtisi ama mukus dememiş, değişik bişeyler demiş bende anlamadım 🤔
Miniknur Venes yapış yapış gibi. Uzantı oluyo. Balgamlı gibi resmen. Baya azaldığında bile doktor var demişti düşünün. Ek gıda ve diyetle bitti çok şükür