baybbal Yusufkerem16 her sabah 5 te uyanıyoruz 7.30-8 de o uyuyor bu defa benim uykum açılmış oluyor🤦🏻♀️
Yusufkerem16 Papatyamsi ya artık resmen gözlerimi zor açıyorum onunla bir kaç oyun oynayıp 1 saat sonra uyutuyorum tekrar 😂😂
Yusufkerem16 baybbal bizde 6 da uyanıyoruz ama 1 saat 10 dk sonra 7.10 gibi tekrar yatırıyorum ayağımda sallıyorum o arada bende uyukluyorum 😂😂
Yusufkerem16 DamlaDorukhan ama bebekler için en sağlıklı olanı bu saatlerde uyanan bebekmiş öle demeyin 😂😂😂
Filizderit Yusufkerem16 ben hergun calar saat gibi daha diste cikarmadi cok hzuursuz hic uyutmiyor 11 aylik olacaz nerdeysee
Annisss Yusufkerem16 7 olur mu 2.5 yaşında ama 7 de kalkıp akşama kadar ayakta akşamda 9 da anca uyuyo zorla o da
Yusufkerem16 DamlaDorukhan artık yanıma çıngıraklı alıyorum yarı uykulu bak annem ne güzel çıngırak derken ben uyuyorum yanında çoğunda 😂😂
Yusufkerem16 Sumeyra87 bizde de oluyor o bazen daha erken uyanınca zaten deli oluyorum 4 aylık bebekle annem sen niye anneye eziyet ediyorsun diye konuşuyorum yarı uykulu 😂