Begumkenan Merhaba anneler oğlum 9 aylık oldu ben bugün 2. Günümüz bir şey fark ettim çiş yapmıyor yaparsa da çok geç yapıyor mesela akşama doğru falan böyle bir şey ile karşılaşan oldu mu lütfen yardımcı olur musunuz ?
Ozge-2012 Begumkenan ay az önce bende aynı sey ile karşılaştım 8 ay 17 günlük kizim ve aksam yatarken bağladım bic yapmamış cok korktum
Serrax Begumkenan sıcaklardan büyük ihtimal. Benim de bebeğim 3,5 aylık çiş miktarı farkedilir derecede azaldı. Bol emzirmek lazım,hatta ben dün 3 çay kaşığı su verdim ilk kez. Siz veriyorsunuzdur zaten bol bol
Venes Begumkenan gece beslemesi olmadıgında sıvı girmedigi içinde yapmayabiliyorlar. Gündüzde ter yoluyla atılıyormus çiş
Syr Begumkenan benim kızım 2 ay 23 günlük. Çok az çiş yapıyor sanki. Bende aynı durumu farkettim. Ev çok sıcak ondan diye düşündüm.ve bez rengi çok sarı. Su versem mi bilmiyorum. Susuz mu kalıyor acaba.
Gulsenck Ozge-2012 gece yapmayıp sabah 2saatte içinde yapıyor benimki ama gündüz bezlerinde çiş miktarı azaldı benimde nedeni mi anlamadım 7aylıgız
Gulsenck Ozge-2012 benim kızım geceleri yapmıyor sabah 2saatte içinde dolu dolu yapıyor gündüzleri azaldı benimde ek gıdadan sonra neden se
Alpmom16 Havalar sıcak olduğundan bebişlerimiz maalesef çok terliyor ve teriyle atıyor 🤦🏼♀️ Bol bol emzirin sıvı ihtiyacını, susadıysa da su ihtiyacını karşılayacaktır anne sütü 💐💐
Alpmom16 Begumkenan yok sanmam çünkü benim oğlum çok emer 2 saat önce taktığım bezi dolmamış mesela çok terledi. Dün mesela hiç kaka yapmadı bugün yaptı bence açlıkla alakalı değildir😊
Feyzaness Begumkenan evet çok kötü bir durum ya 😔benim oğlum çok su da içmiyor , kaşıkla veriyorum zaten yarısı dökülüyor ne yapacağımı şaşırdım
Balkupu Bizde aynı durumdayız sıcağa bağladım ama ne yapmak gerekiyo bilmiyorum sıvı alımını arttırmamız lazım sanırım