Simiyy 33 günlük, Sabahtan beri gaz çıkartsın diye uğraşıyorum sanırım gazla ilgili değil emzirdim belki yetmiyodur diye 20 cc mama verdim yok katılarak ağlıyor fikri olan var mı acile götüreyim mi
MiracAlpinveUmutunAnnesi Simiyy Canım biz gazı ne kadar cıkıyo diye bilsek de öyle olmuyomuş Miraç Alpte cok ağlardı meğer gazdan olurmuş ultrasonda farkederlerdi. Sen yine getir istersen aklında kalmasın.
Demiralpinannesii Simiyy gaz damlası kullanıyor musunuz? Muhtemelen gazdandır. Yıne de bir kendi doktorunuza götürün. Acilde pek bir şey yapmıyorlar
Venes Simiyy saç kurutma mak ac canım sakinleşsin kuzucuk. Ya ac yada gazi vardır. Veyahut atak haftasıdır
Busragokceberra Simiyy Kolik bir bebek 10 gün sonra gaz sorunu başlar isterseniz saç kurutma makinesi sesi ya da beyaz gürültü deneyin
Simiyy Demiralpinannesii ağlamaya başladığında verdim hergün kullanmıyorum aslında normalde gazlı bi bebek değil
Demiralpinannesii Simiyy gaz damlasını düzenli kullanırsanız daha çok fayda görürsünüz. Bebeklerin zaten gaz problemı 40 günden sonra artarak devam edıyor. Bence düzenli kullanın ve her karnını duyurduğunuzda gazını ıyıce çıkartıp öyle yatırın. Gaz ıcın masajlar var YouTube dan onlara bakabilirsiniz. Bir de ılık bir duş iyi gelıyor masaj yaparak karnına ılık suyla rahatlatır insallah😊
Ebru7 Simiyy her içirmeden sonra en fazla 10 dkka uğraş canım daha fazlasına gerk yok. Ayrıca gazı çıkarıs yontemin de cok onemli yanı dpgru6yapman lazm yuotube den ızşe bır ıkı vıdeo. Ayrıca kesın gazdır ne kadar cıksada bazı bebeklerde kebdilingnden gaz olusuyor bagırsaklarda ki bizimki oyle bazen deli gibi aglıyor yavrum. Kolik sancıları işte yapacak bısey yok. Kucagına al piş piş de tamam bebegım sakin ol die hafif hoplattır kurutma makinesi ac Bi 5 10 dkka. Sessiz odaya geç. Etrafında Baska ları konusmasın aynı anda kafası karısı bebegim tek sen konus. İnşallah geçecek bu gubler bizde yasıyoruz maaleaf
Deletedmom5284 Simiyy hiç bilmiyorum gülüm benim kuzenimin 3 aylıkken çıkmıştı bi gece aniden başladı sancısı 10 aylık şimdi yeni düzeldi
Blt-aslmom Simiyy benim oğluma telefondan açınca makine sesi susmazdı ben gercek makine açınca susardi
Deletedmom5284 Simiyy gaz damlasıyla hallediliyor korkma hemen sab simplex + biogaia birlikte kullan hiçbirşey kalmaz merak etme 🙏🏻
Simiyy MiracAlpinveUmutunAnnesi yatırtmıyo kendini geriyo kendimi sonra katılmaya başlıyo bayılacak diye ödüm koptu suratına üfledim