Betull0634 Kizlar merhaba istanbul anadolu yakadinda oturanlar çocuk doktoru önerir misiniz memnun kaldiginiz birde muayene ücreti ne kadar ben pendik bölge hastanesinde dogum yaptim ama orayi istemiyorum yardimci olur musunuz ?
Birprensannesi_ Betull0634 kızıma pendık medipol unv. Dogum yaptım çıcuk doktırumuz burcu severge idi bı kac ay gittim ilgiliydı. Ama oğluma remedy de doğum yapıp emseyde mesut beye götürdüm hep 3 yaşında hala mesut beye gotıruyorum hasta olunca kurtköy emseyde onun üstüne doktor tanımam mesut beye gıtmenı tavsıye ederım 110 tl idi muayene ücreti en son.
Betull0634 Gnss canm ben istanbulu bilmiyorum ankaradan gelin geldim 1 yıl oldu tuzla aydınlıda oturuyorum acaba yzak mi dedigin yer bana
Betull0634 Gnss hıı tamm maltepeyi biliyorum saol cnm bi deneyelim bakalim bende memnun kalırsam devam ederiz
Betull0634 Birprensannesi_ birde esimin arkasinin esi bana asla emseye gitme para koparmak icin hasta oĺmayan cocuga hasta muamelesi yapip gereksiz tahlil felan istiyorlar dedi sen yasadin mi boyle birsey
Birprensannesi_ Betull0634 hayır canım hiç yaşamadım diğer doktorları acıl doktorlarını bılemem ama gereksız olmayan hıc bıseyı yaptırmıyor egerkı yapılması gereken tahlıl varsa sağlık ocagında yaptırmanı tavsiye ediyor