Mommyishome Bebeğim 11 aylık. 1-2 haftadır dönüyor. Ve şu anda çok sıcak diye sanırım, ısrarla yüz üstü dönüyor uykusunda. Normalde hep sırt üstü yatıyordu. Ben de tedirginim boğulur mu diye :( artık kendini kurtarabilecek durumda mı çevirmeli miyim devamlı :(
Morfrenk Mommyishome 11 aylık mı🙈 çevirir Allahın izniyle.. Sakin.. Şimdi derin derin nefes alıyoruz 😛
Deletedmom4444 Mommyishome Benimde korkulu rüyam ya oglum kro 6 aylık duz 3 5 aylik yattigi anda yuz ustu donuyor.Zaten 24 saatte 3 ,4 saat anca uyuyor oda yuz ustu 😒
Mervemre4296 Benim bebeğim doğduğundan beri yüz üstü uyuyor. Şuan 50 günlük Doktorum ve çevrem özellikle gece yatirmamam gerektiğini belirtiyor fakat sırt üstü asla uyumuyor. Rabbime emanetler Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz.
Mommyishome Mervemre4296 Bence gereksiz bir risk alıyorsunuz. Mutlaka alışacaktır. Sizin bebeğiniz çok küçük yüz üstü uyumak için. Önlem bizden takdir Allah’tan.
MuhammedMusa Mommyishome 11 aylık yeni mi dönebiliyor ? Gayet normal havalar sıcak zaten bunaldıkları için çok dönebiliyorlar ve çok rahat kurtarabilir kendini 😅
Mommyishome MuhammedMusa aslında 3.5 aylıkken dönmüştü. Ama sonra bıraktı. Ben döndürünce de kızıp ısrarla sırt üstü geri dönüyodu.yüz üstü zaten asla durmadı. Emeklemedi de. Yürümek üzere 🤣🤣
habireanne Mommyishome 11 aylık boğulma olmaz. Artık her şekilde kendini pozisyona sokabilir. Sadece yattığı yer çok yumuşak olmasın bide etrafında ağzını burnunu kapatacak korumalık falan koymayın yeter🤗
Eslemsi_04 Mommyishome nerdeyse 6 7 aykıktan beri ben sırt üstü koyuyorım yüz üstü bulıyorum 13 aylık oldu
Reyhan2704 Mommyishome Benim oğlum 14 aylık doğduğundan beri yüz üstü yatar ve uykusunda çok döner. Hiç bir sorun olmadı nasıl rahat ediyorsa öyle uyusun. 😇
cikolatali_waffle Mommyishome ohoo istediği gibi yatar annesi artık kocaman olmuş benim bebiş 2 aylıktan beri yüz üstü yatıyor