VolkanEmrem Kzlar oglum bugun ateslendi 9 aylik dis var aksama dogru poposu tasakkalari hep pismis ne krem degdiriyo nde islak bez acile goturdum fito diye bi krem yazmis hametan ile bende hametan bepantol sensiderm travazol vardi simdi fitoyu sureyimmi aranizda pisik icin kullanipda memnun kalaniniz varmi ya da neler yapiyosunuz 😭😭dokunamiyorum yavruma agliyo surekli🥺
ozgetunak VolkanEmrem trivacort kullandım bizde kötü olmuştuk çok çabuk geçirdi sürekli yıkayıp açık birakmani oneririm
elifhanimm VolkanEmrem travazol kremi değerleriyle karıştırmayın, onu sürdükten 3,4 saat sonra diğerlerini kullanın
elifiii VolkanEmrem fito iyi gelir ama evinizdeki hametan travazol ve alabilirseniz eczaneden oksi zinc %40’lık alın gece icin özellikle cok iyi gelip toparlıyor, oglum cok sık ishal oluyordu ve hep sorun oluyordu o bölgede bu sekilde yara olmadan atlattık hep.
Asilturk VolkanEmrem kortizonlu kremleri 7 gün kullanıp bırakmanız lazım dr demiştir zaten yediğiniz bir şey de alerji yapmıs olabılır kendi yediği bisey de yapmıs olabılır asitli meyvelerden uzak tutun bi süre gözlemleyin süt alerjisi vs yoksa gececektır
VolkanEmrem elifhanimm zaten karistirmiyorum cnm travazol surdum iyi gelmisti bizamn simdi oda edki etmedi
VolkanEmrem Asilturk yumurta +sut urunlerinn tamamina alerjisi vardi her yeri ciger gibi olmusti tabiri caizse cilt testi yaptirdik bise gorunmuyo gecmis dedi yavas yavs dene dedi denedim ama boyle olmamisti 😭
elifhanimm VolkanEmrem Eczacı hazırlıyor, ameliyat sonrası pişiği bile çok kısa sğrede geçirdi. 2 kez de travazol uyguladım günde bu karışım ile arasında arasında 3,4 saat olacak en az
elifiii elifhanimm 👍🏻👍🏻VolkanEmrem bakın bu reçete de olur ( açık yara olusumu yoksa bactrobana gerek yok ve fito ile madecassol hemen hemen aynı işlevi görür) sadece mantar ilacını az sürün ve (3 - max 5 gün) den sonra kullanmayın.
elifhanimm Altını mutlaka havalandırın su ile yıkayın kendi kendine kurusun 10 15 dk sonra bezleyin. Bezi sık sık değiştirin 2,3 gğne iyileşir
VolkanEmrem elifhanimm insallah cnm enfeksiyondan korkuyorum ben bikere kaninda cikmisti augmentin kullanmistim 3 4 gun cok pisik yapmisti sonra kestim ilaci duzeldi simdide tekrarlamasindan korkuyorim
elifiii VolkanEmrem evet fito bitkisel ama pişikten cok yara iyileştirmekte nemlendirmekte yarıyor o yüzden oksi zinc şart. fitoyu da 26 günlükken sünnet olunca vermişlerdi hala daha ara sıra kullanırım. cok sık bez degişimi, su ile yıkamak ve tampon yaparak kurulamak ve bazen hava almasını saglamak da cözümdür.
tombikdonerkankasiiskender Benim oğlum pişik olduğun da kantaron yağının çok faydasını gördüm tavsiye ederim
tombikdonerkankasiiskender VolkanEmrem evet çok faydasını gördüm yanıklara yaralara tahrişlere şifa kantaron ♥️
elifiii nur0147 bu tip pişikte ikisi de olmamalı, bu yaglar yara iyileştikten sonra sürülmeli aklınızda bulunsun, hava ile teması kestikleri icin iyileşmeyi geciktirir ve rahatsızlık verir , zeytinyagı asidiktir daha yanmasına sebep olur.