4mevsim_1esila 14 aylık hala 9 kilo ne yapmam lazım ek takviye kullanan yada şöyle yap şunu yedir kesin alır dediğiniz tarif varmı Allah rızası için yardım edin en büyük duayı ederim gerçekten
Kuzeymen 4mevsim_1esila canım benm kardeşimde çok zayıftı . Annem götürmedi doktor bırakmadı ama yapısı öyle dediler neden üzülüyorsun belki yapısı öyledir seninkininde
Emir123ali 4mevsim_1esila 13 ay 18 günlük benim oğlumda 9 kilo şuaralar hiç bişey yemiyor olanıda gidicek diye korkuyorum
Zehra-13 4mevsim_1esila kız mı erkek mi bebeğiniz? Benım ki de aynı durumda ama ben artık yapısı böyle diye kabullendim sanırım.
4mevsim_1esila Kuzeymen ama hiç kilo almiyo normalmi yesin diye neler yapıyorum krepten tut herseyini
Tugba5252 4mevsim_1esila eczaneden alabilirsin cnm 8 lira felan bn cok faydasini grdum hergun devam sutune koydum
Kuzeymen 4mevsim_1esila kardeşimde balık yağı pekmez neler neler yaptık hiç almadı halada öyle zayıf . Ama benden daha iyi . Jiç hastalanmaz
Zeynep141303 Tugba5252 anne surune de konuyirmu kilo alimi nasil oldu kullsninca ve kacinci ayda verilebilir
Tugba5252 Zeynep141303 normalde cay kasiyla da verebilirsin bnm kizim reddetigi icin mamasina koyuyorum eger anne sutunu biberonda veriyorsan tabiki koyabilisin soyle anlatayim bnm kizim dokuz aylik asisinda 8.700 grmdi bir yas asisina gttigimde 9.000 kilo olmusdu bnde polivit aldim suan 15 aylik 10.250 gr oldu dusun uc ayda 300 grm almsdi
Elisaay Tugba5252 ay bende kullanmaya başladım ama herkes faydasız diyor sizde iştah falan açtı mi çok iştahsız çünkü
Tugba5252 Elisaay valla kuzum bir yas asisinda 9 kilo geliyordu 14 aylik 10.250 gayet isdahinida acdi hatta surup vermedgim zaman unuttugum zaman anlyrum hmn isdahi cok olmuyor
Elisaay Tugba5252 1 hafta oluyor anne sütü alırken hiç ek gıda tüketmedi sütten kestim daha da reddetmeye başladı doktor bunu verdi fakat ishal yaptı bende normal mi sence günde 3?4 defa çıkarıyor
Tugba5252 Elisaay duzrne girer cnm bnm kizim 5 kez yapyr gnde yiyor cunku yefiklerini cikarqcklar Elisaay