Meryycan Buzluktaki sütü dolabın icinde erittim( instada bi emzirme danismanindan okumustum) 90 cc yi Isittim icirdim bi 90 cc yi geri alt tarafa koydum dolaba onuda yarin icirsem sorun olur mu sizce
Ozkayaayse Meryycan anne sütü buzlukta 3 ay buzdolabında 3 gün muhafaza edilebilir yani kullanabilirsiniz
Elisaminannesi Meryycan valla benim de dolapta sütlerim var bebeğin donmuş sutu içmiyor ekiyor beni bazen diyorum bunlari kullanayım diye ama tereddüte düşüyorum sütu cozdururken falan
ikiprens_annesiii Meryycan Canım çözülen süt 24 saat içinde tüketilmesi gerekiyor 24 saatten sonra çöpe gider bozulur yarın versen birşey olmaz cozdurdugun saati unutma mutlaka bir yere yaz ve 24 saat icinde bitir
Meryycan Elisaminannesi okuduğuma gore sağılan süt sıcaklığı geçince yani dinlendirince buzluğa atılmalı ve buz hali dolabın alt tarafına alarak çözülmesi sağlamalıymış yoksa tadı değişik geldiği için bebekler içmek istemeyebiliylarmis
Rainyellow Meryycan buzluktan çıkardığın sütü ısıttıktan sonra tadına mutlaka bak ekşimemişse sorun yok çünkü bazen herşeye dikkat etsende ekşiyor süt tadıma bakmadığın İçin farkında olmuyorsun o yüzden tek önlem tadına bakman