Ballipankek mirayybebek benimkide 2 de uyuyo yasina gircek seninki kac aylik canm bende erkene cekmek istiyorum
FnurGokcan mirayybebek bu aralar sıcaktan en geç 11 de uyuyor, sabah fix 7.30 gibi uyanıyor, 22 aylık ve 1 yaştan sonra uyku saatlerini hesaplayarak uyutmaya çalışırsanız çok rahat alışır☺️
Gizemaktas 2 tane oğlum var en geç 9 bucukta uyuyorlar en erken 8 buçuk :) ben alistirmadim aslında bebeklikten beri kaçta uyumak istedilerse o zaman uyuttum ama bende biraz geç uyusunlar istiyorum artık sabahları erken kalkıyorlar 🙄
Zinnureyn 🌸 Kızım 1 yaşında 🐥 Akşam 8 buçukta uyumuş olur balım ☺️ Nasıl alıştırırsan öyle gidiyor (hicbir sorunu yoksa tabi) 💐
Meva123 lanadelmiyav nasıl alistirdiniz😭😭 benimki uykusuzluktan ağlıyor ama yine de uyumuyor o saatte 5 buçuk aylık 😭
02aybrs Oğlum 19 aylik yaklaşik 1 senedir en geç 10da uyumuş oluyo öyle aliştı öyle gidiyo çok şukür😚
Angel_45 mirayybebek 13 aylık hiç erken uyumak geç uyanmak nasip olmadı 12 de uyuyor bu arada 5 de 6 da kalkıyor uykuya benden iyi direniyor diyebilirim
CankizimRavzam mirayybebek Eskiden saat 5 te uyurdu şimdi 12 1 bazen 3 🤭 ama hiç sorun etmiyorum canı nasıl isterse 🥰
Angel_45 Saat başı kalkıyordu birde benimki çok enteresan ki pazartesi sünnet olduğumuzdan beri iki ye falan düştü uyanmasi
Merve-miray mirayybebek Kızım 14 aylık olacak bazen gece uykusuna 19:30 da bazen de 21:30 da geçiyor 🙂
Hickimse mirayybebek Aaah canım ah ben de bekleyeyim burada aynı durumdayım. Erken kaldırsam da erken uyumyyor