Bernaozturk filizyayli valla bebeğim 15 günlük , bir kaç kez çıktım ben . 2 gündür de peşpeşe çıkıyoruz akşam üzeri yürüyüş yapıyoruz onu da arabası ile gezdiriyoruz bence çok seviyo 😁
gs271019 filizyayli 18 günlük bebişimle anneme de gittim kayınvalidem e de hiç öyle kırk mırk bekleyemem 😂
Evrim1906 Yaprakdokumcumom yeni doğan annesi değilim 8 buçuk aylık bebeğim malesef bir çok kez hastaneye gidip gelmek zorunda kaldık
filizyayli Yaprakdokumcumom ya bende bugün oyğzden avm ye gitmek zorunda kaldım hiçbir aldığım şey olmuyor küçük geliyor 16 günlüğüz vicdan yaptım sanırım lohusa psikolojisi 😂
Yaprakdokumcumom filizyayli 😁 beni de görenler ayy nasıl çıkarttın şuncacık bebeği dediler boşverrr bebeğimi parka da çıkardım dolandırdım hiç 40 günü bekleyemiycem 😅
Alpbeybi 10 günlükten beri gezmeye, hava almaya, yemeğe çıkıyoruz. Genelde Bağdat Caddesi’ne. Mekanda da oturuyoruz
Erdmalprshn Sarılık yüzünden 2 güne bir hastaneye gittik ama onun haricinde bir haftalıkken memlekete gidip ailelere bebek gösterdik. O zamandan beri de her gün yürüyüşe çıkıyoruz. Çıkmak lazım dışarı ne o kırkı beklemek. İnsan aynı evin içinde kafayı yer 😓💁🏻♀️
Ardos filizyayli kontrole gıttık 1 hafta sonra ama ben yuruyemedım cok zor bır normal dogum gecırdm uzun bı sure cıkmak ıstemıyorum o gunden sonra 🙈🙈